ДДС милионерка роди 12-тото си дете на тротоар до централния

...
ДДС милионерка роди 12-тото си дете на тротоар до централния
Коментари Харесай

ДДС милионерка роди 12-тото си дете на тротоар

ДДС милионерка роди 12-тото си дете на тротоар до централния площад в карловския град Баня и евентуално ще го отглежда в цялостна бедност. 39-годишната Веска Лучева има общо 7 деца от първия си брак и към този момент 5 от втория си мъж, разкрива в. „ Монитор “.

Тя желае да се отърве от петте компании с 5 милиона лв. борчове към страната, само че няма никакви пари да наеме юрист и да почисти името си. Заради грешката й отпреди няколко години да се съгласи да подписва вкупом разнообразни документи, без да знае даже върху какво поставя парафа си, сега няма право на обществени помощи.

Взима единствено детски надбавки за 4 от хлапетата си, които гледа с втория си мъж, в размер на към 130 лв., признава пред "Монитор " бащата на хлапетата Димитър Тодоров.

Веска е от български генезис. Вторият й мъж Димитър Тодоров на 33 години е ром. Събрала ги любовта преди към 8 години. Веска имала доста огромни проблеми по време на първия си брак. Създала си сама дертове и около компаниите, на които станала горделив притежател. Социалните тогава й взели децата, а Веска се пропила от тъга. За да не пропадне изцяло, я избавил точно Димитър.

Любовната история сред двамата е като от баснословен филм. И двамата са от Сопот. Още преди време, когато Веска била женена за първи път, Димитър отглеждал крави и й давал част от млякото, с цел да има с какво русокосата красива тогава жена да храни дребните си деца. Веска ги гледала в огромна беднотия в някаква вила над Сопот, споделя Димитър.

"Хм…много забавен филм бе нашето запознанство. Едно време аз имах крави, продавах й мляко за децата. После й помагах, с каквото мога да си гледа децата и по този начин се свързахме ", изяснява Димитър. Той и Веска имат към този момент пет общи деца след раждането на последното бебе. Най-голямата е Десислава на 6 година След нея е Дениз на 4,6 година Следва Камелия на 3,6 година и Димитър на 2,6 години. Хлапетата се появявали безусловно през една година до раждането на най-малкия член на фамилията – бебето Мариан. Той не бил плануван.

Бащата Димитър не е признал нито едно от към този момент петте си деца. Затова и малчуганите са записани на името на майката Веска и не носят неговата фамилия. Таткото обаче си знае и имената на децата, и годините им. За бебето споделя, че не е било мечтано, само че откакто се е родило навръх 8 март, ще си го гледат.

Бременността на Веска ги изненадала, нямали пари за аборт. "Не го желаех, но като пристигна, ще си го гледаме. Никога няма да си оставя децата. Работя. Работа има, стига човек да желае ", откровеничи Димитър.

Той работи в строителството и по този начин устоя многолюдната си фамилия, защото Веска е заета с децата и няма работа. Дошли от Сопот в карловския курортен град Баня преди 3 години. Наели дребна къща с дворче за 100 лв. наем на месец. Всичките живеят в една стая, а банята и тоалетната са външни и се нуждаят от ремонт.

След раждането на бебето Димитър се заканва да ремонтира още една стая. Заради неприятните битови условия децата им са заболели от глисти, признава таткото. И прецизира, че да, имало хапчета и ги лекуват. И храна имат, а и съседът бай Кольо им помагал с по някой лев, а и в строителството работа имало бол. Димитър обаче не може да се помири, че нямат пари за добър юрист, с цел да може Веска да се отърве от компаниите с големи Данък добавена стойност борчове.

"Казаха ни, че трябвало специфичен юрист да наемем. Ама от кое място пари за него? Собствениците на тези компании са хванати и са наказани, но компаниите не престават да се водят на Веска ", се чуди многодетният баща.

Признава, че и той имал едно дете от предходен брак и че тези на Веска от първия й мъж, им идвали на посетители в Баня. Четири от малолетните от първите 7 деца на Веска са по домове, две от най-големите й са задомени, а едно било осиновено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР