ДДС милионерка роди 12-тото си дете на тротоар до централния

...
ДДС милионерка роди 12-тото си дете на тротоар до централния
Коментари Харесай

Изплуваха шокиращи тайни от миналото на Веска, която роди 12-ото си дете на тротоара навръх 8 март

ДДС милионерка роди 12-тото си дете на тротоар до централния площад в карловския град Баня и евентуално ще го отглежда в цялостна бедност. 39-годишната Веска Лучева има общо 7 деца от първия си брак и към този момент 5 от втория си мъж. Тя желае да се отърве от петте компании с 5 милиона лв. борчове към страната, само че няма никакви пари да наеме юрист и да почисти името си.

Заради грешката й отпреди няколко години да се съгласи да подписва вкупом разнообразни документи, без да знае даже върху какво поставя парафа си, сега няма право на обществени помощи. Взима единствено детски надбавки за 4 от хлапетата си, които гледа с втория си мъж, в размер на към 130 лв., признава бащата на хлапетата Димитър Тодоров.
Веска е от български генезис. Вторият й мъж Димитър Тодоров на 33 години е ром. Събрала ги любовта преди към 8 години. Веска имала доста огромни проблеми по време на първия си брак. Създала си сама дертове и около компаниите, на които станала горделив притежател. Социалните тогава й взели децата, а Веска се пропила от тъга. За да не пропадне изцяло, я избавил точно Димитър, написа " Монитор ".
 Съседът на многолюдната фамилия бай Кольо и бащата на петте последни деца на Веска – Димитър Тодоров (вдясно)
Съседът на многолюдната фамилия бай Кольо и бащата на петте последни деца на Веска – Димитър Тодоров (вдясно)
Любовната история сред двамата е като от баснословен филм. И двамата са от Сопот. Още преди време, когато Веска била женена за първи път, Димитър отглеждал крави и й давал част от млякото, с цел да има с какво русокосата красива тогава жена да храни дребните си деца. Веска ги гледала в огромна беднотия в някаква вила над Сопот, споделя Димитър. „ Хм…много забавен филм бе нашето запознанство. Едно време аз имах крави, продавах й мляко за децата. После й помагах с каквото мога да си гледа децата и по този начин се свързахме”, изяснява Димитър. Той и Веска имат към този момент пет общи деца след раждането на последното бебе. Най-голямата е Десислава на 6г. След нея е Дениз на 4,6г. Следва Камелия на 3,6г. и Димитър на 2,6 години. Хлапетата се появявали безусловно през една година до раждането на най-малкия член на фамилията – бебето Мариан. Той не бил плануван.
Бащата Димитър не е признал нито едно от към този момент петте си деца. Затова и малчуганите са записани на името на майката Веска и не носят неговата фамилия. Таткото обаче си знае и имената на децата, и годините им. За бебето споделя, че не е било мечтано, само че откакто се е родило навръх 8 март, ще си го гледат. Бременността на Веска ги изненадала, нямали пари за аборт. „ Не го желаех, но като пристигна, ще си го гледаме. Никога няма да си оставя децата. Работя. Работа има, стига човек да иска”, откровеничи Димитър.

Той работи в строителството и по този начин устоя многолюдната си фамилия, защото Веска е заета с децата и няма работа. Дошли от Сопот в карловския курортен град Баня преди 3 години. Наели дребна къща с дворче за 100 лв. наем на месец. Всичките живеят в една стая, а банята и тоалетната са външни и се нуждаят от ремонт.
След раждането на бебето Димитър се заканва да ремонтира още една стая. Заради неприятните битови условия децата им са заболели от глисти, признава таткото. И прецизира, че да, имало хапчета и ги лекуват. И храна имат, а и съседът бай Кольо им помагал с по някой лев, а и в строителството работа имало бол. Димитър обаче не може да се помири, че нямат пари за добър юрист, с цел да може Веска да се отърве от компаниите с големи Данък добавена стойност борчове. „ Казаха ни, че трябвало специфичен юрист да наемем. Ама от кое място пари за него? Собствениците на тези компании са хванати и са наказани, но компаниите не престават да се водят на Веска”, се чуди многодетният баща. Признава, че и той имал едно дете от предходен брак и че тези на Веска от първия й мъж, им идвали на посетители в Баня. Четири от малолетните от първите 7 деца на Веска са по домове, две от най-големите й са задомени, а едно било осиновено.
 Служителка на кметството в Баня демонстрира къде на тротоара Веска е родила бебето си
Служителка на кметството в Баня демонстрира къде на тротоара Веска е родила бебето си
Джипитата на Баня изродили Мариан на 8 март
Двете общопрактикуващи лекарки в град Баня, мед.сестрите им и една лаборантка са помогнали на бебето Мариан да се появи на бял свят. Около 8 часа на 8 март Веска се усетила, че има контракции и решила да отиде до аптеката в центъра на Баня, с цел да си купи нужното за влизане в болница. На тротоара на към 100 метра от читалището и локалната здравна работа, Веска прималяла и приклекнала. Раждането почнало. Тя се развикала и към нея се струпали хора. Родилката съумяла да се обади на сестрата на Димитър – Мария, която живее в прилежащото село Пролом. Таткото Димитър в същото време още спял. Мария му се обадила и той отишъл до жена си. Започнал да звъни на 112, само че колата за спешна помощ се забавила към 30 минути. „ Пет пъти звънях и до момента в който пристигна колата за спешна помощ, бебето се роди”, споделя Димитър. Край раждащата жена минал с колата си и кметът на Баня Стамен Гешев. Бебето към този момент се било появило, джипитата в този миг го повивали, а към Веска, която лежала на тротоара, имало локва кръв и плацента.

 Кметът на Баня Стамен Гешев е минавал с колата си и е видял жена да ражда посред тротоара
Кметът на Баня Стамен Гешев е минавал с колата си и е видял жена да ражда посред тротоара
Новороденият кръстен на жена
„ На сестра ми взех решение да кръстя сина си. Тя е Марийка, а той – Мариан”, се хвали Димитър Тодоров. „ Трябваше Александър да го кръстите, че се роди на бул. „ Александър Стамболийски”, но вие си знаете”, го хока съседът Николай Николов. Според други хора от градчето новороденото е трябвало да бъде кръстено Стамен – на кмета на Баня Стамен Гешев, който участвал на раждането. Мариан се родил 3,250 кг и бил висок 51 см. След къс престой в здравната работа в Баня, родилката и бебето били откарани в карловската болница. На 11 март Веска и синът й били изписани и се прибрали в Баня при останалите от фамилията си. „ Повече деца няма да имаме”, се зарича Димитър.
 Лекарка от АГ отделението в карловската болница изрично забрани на Веска да приказва с медии
Лекарка от АГ отделението в карловската болница изрично забрани на Веска да приказва с медии
Подлъгали Веска за компаниите с заричане за 20 000 лв.
„ През 2010г. Илко от Пловдив ми сподели, че ще ме уреди с 20 000 лв., с цел да си купя къщурка, в случай че му подпиша мним трудов контракт. Все едно съм работила 8 месеца. Съгласих се, с цел да имам къщурка за децата ми. Той ме закара при нотариус и аз подписвах всички документи, които ми дадоха без да знам защо става въпрос”, признава по какъв начин е станала Данък добавена стойност милионерка в телефонен диалог Веска Лучева. Казва, че е жертва на машинация и че не желае да ражда повече. Желанието й е да почисти името си и да има пари да си гледа децата.

Снимки: Монитор
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР