DDR5-4800 ще се предлага в единичен стик с капацитет 8GB,

...
DDR5-4800 ще се предлага в единичен стик с капацитет 8GB,
Коментари Харесай

DDR5-4800 – нов модул памет на ADATA с капацитет до 32GB


DDR5-4800 ще се предлага в индивидуален стик с потенциал 8GB, 16GB и 32GB или двоен комплект
(снимка: ADATA)

Тайванският производител ADATA Technology разгласи последващо потомство DDR5 модул памет, който може да доближи честоти до 4800MT/s и ще се предлага с потенциал до 32GB.

С оглед потреблението на повече процесорни ядра и забележителното увеличение на честотната лента през последните години, модулите памет с по-висока продуктивност са от решаващо значение за поддържането на скорост в ерата на 5G, IoT и WiFi 6. В съпоставяне с модулите от предходно потомство, DDR5 доста усъвършенства цялостната продуктивност на компютъра.
още по тематиката
Разработването на новите модули DDR5 е осъществено от ADATA в съдействие с шест огромни производители на дънни платки (Aorus, Asrock, Asus, Gigabyte, MSI и ROG), с цел да се обезпечи оптимална продуктивност и съгласуемост.

DDR5-4800 работи на периодичност до 4800MHz и ще се предлага в индивидуален стик с потенциал 8GB, 16GB и 32GB или двоен комплект с потенциал 8GBx2, 16GBx2 и 32GBx2.

Модулът употребява технология за поправяне на неточности и вградена интегрална скица за ръководство на зареждането (PMIC) за тъкмо предаване на данни и усъвършенствана енергийна успеваемост.

Вариантите на SO-DIMM ще бъдат налични през четвъртото тримесечие на тази година, с цел да задоволят потребностите на потребителите на преносими компютри, прецизираха от компанията.

„ През идващите месеци ще продължим да пускаме разнороден набор от DDR5 решения, с цел да отговорим на другите потребности на потребителите ”, съобщи Ник Дай, старши управител на DRAM артикули в ADATA.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР