ДБОП продължава с разследването около цялата престъпна дейност на Денис

...
ДБОП продължава с разследването около цялата престъпна дейност на Денис
Коментари Харесай

Смразяващ обрат при разследването в „Братя“

ДБОП продължава с следствието към цялата незаконна активност на Денис Топал и кръга му от компании. Хостесата Лина, която е близка до схемите на предприемача, към този момент е поела голям риск, като редовно получава съответни задания от Борис и Калин, с цел да помогне за разобличаването на шефа си. В подмяна, Лина желае да влезе в програмата за предпазени очевидци, тъй като всяка една нейна стъпка заплашва живота ѝ. С доста старания Борис обезпечава документите за отбрана на Лина, само че съдбовен завой в обстановката изненадващо разбърква картите и трансформира вечно живота на някои от героите в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица.

Междувременно, хората на Денис усещат, че следователите търсят контакт с Лина. Боксьорът я заплашва да си мълчи, в случай че от полицията я притискат с въпроси. Борис упорства за среща с момичето, с цел да получи персоналните й данни за да задейства нужната защита за нея. Лина се намира в сериозна обстановка – усеща, че всеки миг може да бъде разкрита и има незабавна потребност от помощта на Борис. Срещата на двамата е съдбовна и ще има необратими последствия.

Примката към врата на Гаврилов се стяга от ден на ден. Той е доста обезпокоен, че не може да разбере името на предпазения очевидец, а това подлага на голям риск и самия него като къртица на Денис. И до момента в който шефът на ГДБОП е на тръни, да не излезе нескрито схемата му с Топал, предприемачът му разпорежда нова задача, с която желае да си обезпечи чадър над новата лаборатория за “синя муха”.

Неволно Симо хваща в издънка Боксьора, който явно има интимни връзки с красива сервитьорка в бара. Симо става очевидец на изневярата, която доста би наранила Вики. Момчето документира видяното с телефона си, за да опише на Вики истината за нейното гадже. Но, дали ще се осмели да покаже фотосите или нещо ще го разколебае?

Гледайте в новите епизоди на „ Братя “ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в, както и във на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР