(ДБ) ще се срещне с проф. , номиниран за

...
 (ДБ) ще се срещне с проф. , номиниран за
Коментари Харесай

И ДБ се среща с проф. Габровски, най-вероятно утре


" " (ДБ) ще се срещне с проф., номиниран за министър председател с мандата на ГЕРБ-. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от Демократична България, заместник-председател на 48-ото Народно заседание. Атанасов уточни, че публична покана не са получили, само че най-вероятно на следващия ден щяло да има такава среща.

Още когато го предложиха, ние декларирахме че ще създадем среща с него, с цел да му разбираем за какво не можем да го подкрепим, разяснява Атанасов. Като причина той посочи корупционните практики на държавните управления на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Нищо не може да ни промени мнението за поддръжка на първия мандат ", съобщи Атанасов в отговор на въпрос дали вероятно не биха трансформирали мнението си и не биха подкрепили ГЕРБ-, в случай че проф. Габровски предложи специалисти. 
На въпрос дали се употребява тематиката за Шенген за политическа популярност, Атанасов сподели, че същинските претекстове не се съобщавали. Проблемите са доста по-сериозни и те са свързани с върховенството на закона, казано като факсимиле, а другояче - с корупционните практики, които се явяват пробив в сигурността на Европейски Съюз като цяло, разяснява депутатът.

Няма значение какво приказваме ние, има значение какво установяват нашите сътрудници извън, сподели Атанасов в отговор на въпрос това говорене, че сме най-корумпираните в Европейски Съюз не е ли спънка пред развиването на България.

Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има разяснява, че и той желал страната ни да влезе в Шенген, само че за жалост трябвало да признаем, че има справедливи аргументи, заради които това няма да се случи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР