ДБ с уважение се отнасяме към посочените от Борисов медиатори,

...
ДБ с уважение се отнасяме към посочените от Борисов медиатори,
Коментари Харесай

Надежда Йорданова от ДБ: Уважаваме медиаторите на Борисов, но с ГЕРБ управление няма да правим

" Демократична България с почитание се отнасяме към посочените от Борисов посредници, всеки един от тях има достйна политическа кариера, само че би трябвало да се беседва ясно и да се поемат задължения, другояче приказваме за ПР акция " - сподели по БТВ Надежда Йорданова от Демократична България.  

" Демократична България ясно съобщи, че ръководство с мандат на ГЕРБ няма да поддържа. Посочихме 3 значими целта. Ще приказваме с всички политически сили, ще желаеме ясни връзки по отношение на Украйна, антикорупционни ограничения със правосъдна промяна, политика, която да дава на бизнеса да създава повече приходи. Вторият мандат е на Политическа партия - чакаме да забележим техните оферти и ще вземем решение. 

Още в предизборната акция Демократична България даде обещание да внесе проекти на закони за 25 съответни ограничения, които да оказват помощ на България - правораздаване, електронно ръководство, бизнес и стопанска система, в тези 6 области ние ще внесем повече от 20 законопроекта, които ще съдържат 25 ограничения. Предпочитаме да приказваме за ограничения, тъй като това е важното по създание. В момента се печатат и организираме по какъв начин да бъдат подписани " - добави тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР