ДБ и Български възход имат шанс за третия мандат, но

...
ДБ и Български възход имат шанс за третия мандат, но
Коментари Харесай

Красен Кралев: Бихме подкрепили ДБ с третия мандат

ДБ и " Български напредък " имат късмет за третия мандат, само че с Демократична България сме от едно политическо семейство и поддържам тях. Мандат, който не е подсилен от ГЕРБ, няма по какъв начин да бъде осъществен. Това съобщи Красен Кралев от ГЕРБ по Nowa News.

По думите му методът на предложение на обединяване към цели е лекомислен. " Имаме още път да изминем преди да минем към вид за предварителни избори. Виждаме, че и вторият мандат мъчно би могъл да се осъществя. Политическа партия направиха опит за диалози, само че несполучливо. Подкрепени са единствено от Демократична България и са в тежка изолираност. Предложихме оптимално далечен партийно кабинет, само че не беше подкрепено. Предлагат ни нашата концепция претоплена. От първия ден предлагаме обединяване към национални цели, това се отхвърли, а в този момент се предлага програмата на една партия да стане народен приоритет, което няма по какъв начин да се случи. Ние също поддържаме сходни цели, само че не бихме подкрепили държавно управление на Политическа партия ", разяснява той.

Според него народът е призовал партиите да се разебрат, като на никоя не е дал болшинство. " Ще поставим усилия да се осъществя третия мандат, в случай че се стигне до него. Бихме подкрепили Демократична България, само че би трябвало да се проведат съществени диалози за правосъдната промяна, в случай че задачата не е промяната на един човек ", уточни Кралев. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР