Дайте закуската на врага, закусете по обяд, вечер яжте нормално

...
Дайте закуската на врага, закусете по обяд, вечер яжте нормално
Коментари Харесай

„Останете гладни сутрин!“- Правила на живота на 80-годишен хирург, които ще помогнат за запазването на фигурата

„ Дайте закуската на врага, закусете по обяд, вечер яжте обикновено и по-късно – упражнявайте се! “ – този необикновен съвет на известния професор по кардиохирургия ще ви накара да се замислите, само че самият Лео Бокерия живее по този принцип от 20 години.

80-годишният доктор, който оглавява болничното заведение „ Бакулевская “ в Москва, т

върди, че е взел този трик от американските си сътрудници. Благодарение на тях се отказал от пушенето и почнал да подхожда вярно към пиенето. Според него доста столетници се придържат към тъкмо това всекидневие.

– Бях на вино и шампанско… Всичко друго от бира и водка – споделя Бокерия в изявление за REN TV . – Но забелязах, че задграничните хирурзи, с които сме работили, заран пият дребна чаша кафе – това е! След това по обяд хапват – сандвич и чай, а вечер вечерят пълноценно и вървят на плуване.

Бокерия е сигурен, че е по-добре да вършиме всички значими неща заран на гладно, само че е по-добре да не се изтощавате със спорт заран. Физическата интензивност е по-полезна вечер, с цел да изразходвате останалата част от силата си и да спите умерено.

В изявление за AMF Бокерия сподели, че счита, че средиземноморската диета и диетата на американските астронавти са най-полезните за хората. Последното се основава на постно варено месо и риба и най-малко гарнитури, както и тесто, сладко и солено. Тази диета освен ще ви помогне да отслабнете, само че и ще запазите стройна фигура за години напред.

Основите на диетата на Лео Бокерия:

Облегнете се на протеини (месо и риба), извара, плодове и зеленчуци, яжте по-малко мазнини и въглехидрати. Пийте най-вече газирана вода, защото  е натурален консервант, което значи, че такава вода не съдържа изкуствени консерванти. Съдържа разперен О2, който убива нездравословните микроби. Изберете мед по-естествен от сладките.

Правилата за здравословен метод на живот на Лео Бокерия:

Лекарят приказва за тях в изявление за телевизионния канал MIR24.

1.Лягайте си едновременно.

2. Започвайте деня си с положително въодушевление. Усмихвайте се, шегувайте се, четете вицове.

3. Създайте към себе си атмосфера, в която да се наслаждавате на живота.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР