Дайте да накараме няколко язовира да почнат да текат като

...
Дайте да накараме няколко язовира да почнат да текат като
Коментари Харесай

Ревизоро успокои тона за водата, обещава за ТЕЦ Бобов дол след като съдът казва друго

Дайте да накараме няколко язовира да почнат да текат като водопади, с цел да покажем, че има вода. Например " Дяково ", " Бели Искър ", " Карагьол " – единствено кажете и след две седмици почват да преливат. Целият проблем е, че някои язовири извършват няколко функционалности – и питейно-битови, и за енергетика. Това съобщи екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро.
Димитров единствено загатна за към този момент известни случаи като язовир " Цонево " и язовир " Камчия " във Варненско. При " Цонево " работи Водноелектрическа централа " Цонево ", където притежатели са Айнур Гошкелов и Хайри Кулов. А кои са те във връзка с бизнеса с Водноелектрическа централа – можете да си припомните!
 Експерт: Умишлено се основават водни рецесии Експерт: Умишлено се основават водни рецесии
„ Населението на България е намаляло с 30%, индустрията на България е намаляла с 90%. Водата намаляла ли е с 30% или с 90%, при...
Тази година се разбра, че язовир " Копринка " се източва към Стара Загора, а не към Сливен да вземем за пример, продължи Димитров. И посочи пред Българска национална телевизия, че казусът към този момент бил решен.
Според Димитров, има държавна тактика, с цел да няма дефицит на вода. Той се похвали да вземем за пример с да е авариен за София. И отхвърли, че може да има какъвто и да бил проблем с водата за столицата, даже единствено от язовир " Искър ". " Не ме карайте да ги пущам да препълвам – за идващите 3 години нямаме проблем ", добави Димитров, визирайки и количеството вода в " Бели Искър ".
" Четвърта година рецесия сме и съумяваме да дадем на всички вода ", заключи министърът.
Ревизоро за следващ път се оплака, че той трябвало да бъде на всички места, само че изясни по какъв начин Топлоелектрическа централа „ Бобов дол ” не гори боклуци – били под наблюдаване с камери. Понякога обаче правели нарушавания – да вземем за пример като разпалвали с мазут. Не желая да спирам цялата стопанска система, само че когато някой бърка, ще го стопираме, изясни министърът.
 Дайнов: Предател е всеки българин, който гледа по какъв начин му изсичат горите, само че не прави нищо Дайнов: Предател е всеки българин, който гледа по какъв начин му изсичат горите, само че не прави нищо
Всеки българин, който в продължение на години гледа, по какъв начин му изсичат горите/крадат водата, и който знае, че най-после ще остане без вода, н...
Какво правосъдно решение тъкмо в интерес на горенето на боклуци от ТЕЦ-а на Ковачки –!
По думите на Димитров, във Варна идвало единствено алегорично количество италиански отпадъци. Но в този момент отпадъците на София ги горели във Враца – в случай че някой желае да смъкна властта, ще желае да затвори мощността в завода, съгласно министъра. И атакува " що не го построите за една седмица " при въпрос дали е проблем на хората във Враца по какъв начин се обработват отпадъците.
Димитров отхвърли да разяснява инспекциите за градежи по Черно море - като в и " Алепу ", до момента в който " прокуратурата не се произнесе ". Той още веднъж изпъкна с редица изявления какъв брой доста работи, само че и проблемите за решение били доста. " Когато установя нещо, незабавно натрапвам глоба. Не съм бухалка, която под медиен напън взема решения ", увери Димитров.
Приличат ли си Ревизоро и Бойко Борисов в ранните му политически години -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР