Даяна сключва брак само веднъж, но таблоидите й приписват връзки

...
Даяна сключва брак само веднъж, но таблоидите й приписват връзки
Коментари Харесай

Мъжете в живота на принцеса Даяна

Даяна подписва брак единствено един път, само че таблоидите й приписват връзки с няколко много разнообразни един от различен мъже. Разбира се, единствено принцесата би могла да знае какво се е случило зад затворените порти на нейните палати. Вижте представители на мощния пол, с които е било свързвано името й:

Принц Чарлз

Чарлз и Даяна се сгодяват през 1981 година, когато тя е единствено на 19 години. Кралското семейство принудило принца да подписа брак с Даяна, защото към този момент му било време да сътвори семейство. Но той очевидно е останал правилен на остарялата си обич Камила , с която по-късно подписва брак.
 Чарлз и Даяна Guliver/Getty Images
Бари Манаки - телохранителят

Той е един от персоналните охранители на Даяна и с течение на времето се трансформира в неин поддръжник и другар . Смята се, че двамата са имали интимна връзка в интервала 1983-1985 година, макар че тогава Манаки е женен и има две деца. Клюките по отношение на техните връзки водят до освобождението му от значимата служба. Някои таблоиди цитират като изключително стеснителен обстоятелството, че принц Хари е роден на 15 септември 1984 година, и излагат теорията, че той може и да не е легален наследник на Чарлз.

Манаки изгубва живота си през 1987 година при случай с мотор, а принцесата изрича съмнения, че гибелта му не е просто злополука. “Бях щастлива единствено, когато той беше към мен ”, споделя самата Даяна в скришен видеозапис. “Мисля, че някой го е избутал от пътя …, само че в никакъв случай няма да разберем ”, добавя тя.

Джеймс Хюит - кавалерийски офицер и персонален инструктор по езда на Даяна

Даяна признала, че е имала 5-годишна връзка с персоналния си инструктор по езда Джеймс Хюит. Таблоидите към момента се чудят дали принц Хари в действителност не е наследник на червенокосия офицер. Принцесата обаче твърди, че връзката им е почнала през 1986 година, две години след раждането на принца.

Джеймс Гилби – търговецът на спортни коли

Джеймс Гилби познавал Даяна от 17-годишна. Двамата имали връзка в годините сред 1990 и 1992 година. Аферата им става обществена, откакто таблоидът “Сън ” разгласява текста от скрито записан техен телефонен диалог . В него Даяна и Джеймс се обръщат един към различен с “пухчо ” и “скъпи ” и си разменят открити полови закачки. В диалога принцесата упреква околните си за студеното им отношение и декларира без срам: “По дяволите, след всичко, което направих за това проклето семейство. ”

Тогава принцесата била принудена да постави завършек на връзката си. По това време Джеймс работел в компанията Lotus. Днес той се увлича по мотоциклетите и има лична компания за недвижими парцели. Преди три години подписа брак с интериорната дизайнерка Лавиния Хадсли-Чаплин и е доведен татко на 5-те й деца.

Оливие Хор - търговецът на изкуство

През 1993 година медиите разкриват, че Даяна е имала връзка с женения търговец на изкуство Оливие Хор, която прераства в фикс идея. Според английските медии Даяна била захласната от Хор, и тормози фамилията му с многочислени анонимни телефонни позвънявания. Съпругата на Оливиедори изисква полицейско следствие.

Преди време някогашен телохранител на принцесата разкри пред таблоидите, че е виждал Оливие полугол в двореца в Кенсингтън. Даяна мечтаела да живее дружно с него в Италия.

Уил Карлинг - ръгбистът

Според слуховете принцесата има едногодишна връзка с ръгбиста Уил Карлинг, въпреки медиите да не съумяват да ги уловят в кадър. Карлинг се среща с принцесата с помощта на нейните синове, които са запалени почитатели на този спорт.

Този, който пръв намерено приказва за връзките им, в действителност е брачната половинка на Карлинг, която в молбата си за бракоразвод като причина написва просто “Даяна Спенсър ”. Молбата е задоволена и бракът на Уил се разпада поради принцесата.
 Уил Карлинг Gettyimages
Хаснат Кан - хирургът

През 1995 година Даяна стартира връзка с хирурга Хаснат Кан . Лейди Ди признава, че точно той е мъжът, който е чакала цялостен живот. Двамата дори обмислят женитба, а принцесата е подготвена на всичко - даже да отиде да живее с него в родината му Пакистан. Връзката им траяла две години, а Хаснат решил да я приключи поради прекомерното медийно внимание, на което не издържал. Изложена е даже теорията, че Даяна стартира връзка с Доди ал Файед само с цел да накара лекаря да ревнува.
 Хаснат Кан Gettyimages
Доди ал Файед - милиардерския наследник

Месец след раздялата с Хаснат Кан, Даяна намира разтуха в обятията на милиардерския наследник Доди Файед. След почивка на Френската Ривиера, прекарана на яхтата на семейство Файед, двамата умират в автомобилна злополука в Париж, при опит да избягат от преследващи ги папараци.
 Доди ал Файед Gettyimages
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР