Даяна Ханджиева, която сега гледаме в сериала Братя, винаги е

...
Даяна Ханджиева, която сега гледаме в сериала Братя, винаги е
Коментари Харесай

Конфузно: Голямото самочувствие на актрисата Даяна Ханджиева бе смачкано, при това от мъже

Даяна Ханджиева, която в този момент гледаме в сериала " Братя ", постоянно е демонстрирала огромно самочувствие. Дотолкова, че леко губи границата и умерено минава даже за надута. Това стана ясно на феновете по времето, когато тя участваше във " Фермата " и надалеч не бе от любимките на феновете.



Помним по какъв начин Даяна изцепи паметната фраза, че в случай че един мъж не е супер хубав, тя не можела да бъде с него. Без значение какъв брой е интелигентен, добър, учтив или грамотен. " Трябва да е доста прекрасен и да има съвършена физика. Аз виждам на мъжете като евентуален ген за правене на красиви деца ", изцепи се Даяна тогава, все едно в случай че е хубав, само че дебилен, ситуацията ще е ок.

Е, пристигна обаче моментът, в който консуматори й демонстрираха, че и тя не е съвършена и е извънредно време да приключи малко претенциите. Поводът бяха няколко фрагмента, които Ханджиева пусна от към този момент есенното море. На тях тя е с червен бански и очевидно се мисли за ужасно секси, което проличава от изражението й.

Какво ли е било учудването й (меко казано), при мненията, които се появиха. При това държим да уточним, че става дума за мнения от мъже, а не от " завистливи " женици.

" Хаха, огромната надувка, мис Его, дето гледала под лупа мъжете за мускули. Маце, ами на теб къде са ти " балконите " или си ги оставила у вас?! Плоска си, а ребрата ти са като на концлагеристка ", нахраниха я в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР