Даяна Ханджиева, която роди преди броени дни, май не може

...
Даяна Ханджиева, която роди преди броени дни, май не може
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева роди, но пак се пусна много бременна – Снимки

Даяна Ханджиева, която роди преди броени дни, май не може да се нарадва на щастието си. Сексапилната брюнетка, която завъртя главите на мъжете, когато участваше във „ Фермата “ си напомни още веднъж за последните си мигове от бременността, когато е запечатала емоционални и вълнуващи моменти.

На неотдавнашен кадър, качен в профила й, тя демонстрира освен по какъв начин е изглеждала в много напреднала бременност, което бе напълно до неотдавна, само че и в какво приповдигнато въодушевление е освен тя, само че и таткото на бебето.

Припомняме, че Ханджиева съобщи през лятото, че е в очакване на първата си рожба, а по-късно стартира да прави атрактивни фотосесии по долни дрехи, с цел да покаже, че макар този интервал, поддържа идеална фигура. Към днешна дата тя е към този момент горда майка на момченце, което се появи на бял свят на 7 декември.

Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от ДАяна ХаНджиЕВА (@dayana.handjieva)

Изненада! Палавата Даяна Ханджиева готви женитба със… СНИМКА

Мъжът до Даяна Ханджиева, както към този момент е известно, е баскетболиста Кристиян Ставрев, с който тя бе разграничена по време на „ Фермата “. Двамана обаче, очевидно са решили да си дадат късмет и наподобява той е бил сполучлив, в случай че съдим по развоя на събитията./show.blitz.bg 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР