Даяна Ханджиева е изцяло отдадена на новата си стара любов

...
Даяна Ханджиева е изцяло отдадена на новата си стара любов
Коментари Харесай

Сватба или просто слухове? Даяна Ханджиева влюбена и сияеща

Даяна Ханджиева е напълно отдадена на новата си остаряла обич и не ѝ пука какви неща пишат в жълтата преса. Актрисата не крие, че е бясно влюбена в баскетболиста Кристиян Ставрев, с който сякаш бяха разграничени. Е, допустимо е двамата да са имали някои проблеми и търкания, само че наподобява всичко сред тях е изгладено и са отворили нова страница.

Виж още: Само на 17, а към този момент световноизвестна: Чарли Д'Амелио е тийн любимката на всички

В последните дни някои медии настояват, че Даяна и Кристиян били подготвени да подхващат по-сериозна стъпка, която включвала брак. Издания пишат, че актрисата била видяна да носи " годежен пръстен ", само че в Инстаграм звездата не е дала никакви признаци, че скоро ѝ следва женитба или най-малкото, че е сгодена. На този стадий всевъзможни " вести ", че Даяна и Кристиян ще се женят са по-скоро... спекулации и непотвърдени клюки.

Виж още: Секс за пари или по обич? А за какво не и двете, пита новата Мис Силикон! Коя е Жасмина?

Актрисата постоянно развенчава злословия по собствен адрес, които касаят непрекъснато персоналния ѝ живот. Често таблоидите оповестяват, че звездата била бременна, само че криела. Преди седмици точно подобен слух развенча Даяна, качвайки фотоси от плажа, на които ясно се вижда, че е в съвършена физическа форма. 

Виж още: Испанско, горещо и цялостно с купони: Лятото на топ инфлуенсърката Ивомила

Изображение: https://www.instagram.com/dayana.handjieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР