Даяна Ханджиева безспорно се превърна в един от най-обсъжданите участници

...
Даяна Ханджиева безспорно се превърна в един от най-обсъжданите участници
Коментари Харесай

Даяна разкри с кой участник има отношения извън Фермата

Даяна Ханджиева несъмнено се трансформира в един от най-обсъжданите участници в тазгодишното издание на " Фермата ". След като заформи любовен тригълник пред очите на феновете, актрисата отпадна предходната седмица след трагичен двубой с Надя. И в случай че се чудите какво се е случило с нея след излизането ѝ, тя реши да показа в изявление за предаването " Тази заран " по bTV. 
" Много рецензии се изляха по мой адрес. Приела съм, че ще върша това, което аз желая. Не съм длъжна на никого по никакъв метод. Изобщно не считам, че съм позволила някаква неточност. Определено не бих трансформирала връзките си с тях двамата ".


" Не влязох във " Фермата ", с цел да разгадавам себе си, а по-скоро, с цел да схвана останалите, да ги опозная и да им върша по-скоро на тях разбори. Успях да го направя, тъй като половината фермери разясняват, че съм останала скрита за тях. Но нямах концепция да демонстрирам разнообразни свои черти, лица ", призна още Даяна.
Красивата актриса е безапелационна, че " Фермата " ще остане значима част от живота ѝ.
" Това беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало от години насам. Емоциите са толкоз наситени и мощни. Много се веселя, че останахме близки хората от " Фермата ", тъй като тя ни свързва и това постоянно ще е по този начин. И единствено ние ще се разбираме, когато приказваме за " Фермата " и с цялата страст, и с всичките мемоари, единствено ние ще си ги имаме. "

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР