Даяна е наречена кралица на човешките сърца с причина. Тя

...
Даяна е наречена кралица на човешките сърца с причина. Тя
Коментари Харесай

11 снимки на принцеса Даяна, които разкриват повече, отколкото изглежда

Даяна е наречена кралица на човешките сърца с причина. Тя в действителност е обичана от повече хора, в сравнение с цялото кралско семейство. Ето за какво даже след толкоз години разногласията и полемиките за нейната персона не стихват и ние не се уморяваме да се възхищаваме на нейната мощ и хубост. И за никого не е загадка, че същинските й страсти в по-голямата си част останаха зад кулисите, а тъгата постоянно се криеше зад неизменимата усмивка.

Днес ние от Поничка, разчитайки на мненията на специалисти в региона на езика на тялото, анализирахме фотосите на Даяна и разбрахме малко повече за нея, в сравнение с се споделя в публикации и изявленията.

Даяна е обичала да бъде майка

Даяна постоянно е потвърждавала любовта си към децата си с физически контакт: по време на разходка тя държала синовете си за ръка или поставяла ръка на рамото им. Тя постоянно оправяла облеклата на момчетата и когато им говорела, се навеждала, с цел да бъде на едно равнище с тях. Според специалистите по езика на тялото това е един от методите да покажете, че смятате детето си за еднакъв на себе си.

Въпреки че е била в сигурност, тя не серпантина да се тревожи за децата.

Позата на Даяна на тази фотография показва желанието й да отбрани децата си: тя, като майка-стръвница, държи синовете си покрай себе си. Жестовете й демонстрират, че се усеща като покровител в фамилията си. Въпреки обстоятелството, че ситуацията не подготвя към терзания, принцесата наподобява ненапълно напрегната.

Даяна уважавала персоналното пространство на синовете си, само че показвала, че постоянно е там

На публични събития Даяна не прегръщала децата обществено: жестовете й не били предопределени за необятната аудитория. Тя разрешавала на синовете си да продължат напред и да се усещат самостоятелни, само че постоянно ги карала да схванат, че тя е там и ги поддържа. Камерите на фотографите неведнъж са улавали трогателни моменти, когато лейди Ди нежно допира синовете си с върховете на пръстите си.

От самото начало било ясно, че Чарлз е по-скоро другарски надъхан, в сравнение с сантиментален към Даяна.

Как наподобяват влюбените хора? Със сигурност не като Даяна и Чарлз по време на първото им взаимно изявление, откакто афишират годежа си. Явно им е неловко да се появяват дружно на обществени места. При докосването на младоженеца Даяна подвига плещи, смутена, а Чарлз я потупва по рамото. Този жест е по-подходящ за другар, в сравнение с за обичан.

Даяна наподобява несигурна, когато приказва за обич.

Чарлз наподобява доста по-спокоен, когато приказва за годежа си с Даяна. По време на цялото изявление тя понякога прехапва устни, поглежда надолу или встрани – усеща се, че й е неловко. Именно в това изявление Чарлз изрича фамозната си фраза, която видимо разстройва Даяна. Журналистът пита: „ Предполага се, че сте влюбени? “. На което Даяна дава отговор: “Разбира се! ”. А принцът прибавя: “Е, според от това какво значи ” влюбен ”. ” След думите му усмивката на Даяна избледнява и тя смъква взор.

И даже на личната си женитба всеки от тях мисли за себе си

Сватбата в кралското семейство е отговорно събитие и всички присъстващи, и изключително булката и младоженецът, би трябвало деликатно да наблюдават спазването на разпоредбите. Но няма ли в действителност щастливите и влюбени хора да отделят миг да се ухилен един на различен или да се заловен за ръце? За съпоставяне можете да разгледате фотоси от сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям: в взаимните фотоси на младите има доста повече откровеност, в сравнение с сред Даяна и Чарлз в деня на сватбата им.

Експерт по езика на тялото отбелязва, че бъдещите съпрузи непрекъснато гледат в разнообразни направления. И даже в случай че вниманието на Чарлз е ориентирано към Даяна (например, когато той целува ръката й или я гледа), тя не го удостоява с взор, съсредоточена е върху нещо друго. И двамата участници в церемонията наподобяват напрегнати, а Чарлз непрестанно се пробва безрезултатно да улови погледа на Даяна или по някакъв метод да притегли вниманието й.

На известната фотография с целувката можете да видите, че Даяна стои задоволително надалеч от Чарлз, би трябвало да протегне врата си, с цел да го доближи. Ръцете на младите са спуснати надолу и не се допират по никакъв метод.

На взаимните фотоси се следи отчуждение сред съпрузите.

Разбира се, Даяна и Чарлз съблюдават кралския протокол, който възпира физическия контакт на обществено място. Позите и на двамата на взаимни фотоси обаче постоянно са затворени: или Даяна преплита пръстите си, като че ли не желае Чарлз да я хване за ръка, по-късно принцът кръстосва ръце, след което и двамата крият ръцете си зад тила си. На множеството фотоси съпрузите стоят отделени един от различен, в случай че пространството разрешава. Дори откакто се насочиха на кралска обиколка в Канада, като знак, че всичко е наред в брака им, Даяна и Чарлз продължиха да се пренебрегват един различен на обществени събития.

Появата на деца, уви, също не сближи двойката.

На фотосите, показващи Даяна, Чарлз и дребния принц Уилям, можете да видите, че Чарлз съвсем постоянно е малко по-далеч, без да допира жена си и сина си. Той постоянно сгъва ръце в скута си, вместо да ги протегне към фамилията или да взе участие в играта. Например, на фотографията нагоре, синът се държи за крайници на татко си, само че Чарлз е изгубен в мисли. Що се отнася до самата Даяна, тя е изцяло увлечена от общуването с детето, не обръща внимание на брачна половинка си, като че ли е в своя свят.

Но все пак, Даяна изпитвала топли усеща към Чарлз.

Има доста фотоси на Даяна, на които тя наподобява тъжна и депресирана на медения си месец. Но има и такива, които удостоверяват, че тя в действителност е била влюбена. Тази фотография е направена по време на взаимен круиз на Чарлз и Даяна в Средиземноморието. В този миг принцесата е щастлива, за което свидетелства откровената й усмивка и флиртуваща поза.

Какво мислите за лейди Ди, кралицата на човешките сърца?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР