Даян Юдейл-Гилбърт говори за опита си в оригиналната поредица на

...
Даян Юдейл-Гилбърт говори за опита си в оригиналната поредица на
Коментари Харесай

Иконата на Gladiators Джет си спомня сърцераздирателни проблеми с изображението на тялото и разкрива сцена, която е отказала да заснеме

Даян Юдейл-Гилбърт приказва за опита си в истинската поредност на Gladiators, като споделя, че е била „ съзнателна за тялото си “, до момента в който работи по шоуто.

Бившата „ гладиаторка “, в този момент на 53, беше най-известна със театралното си име Джет. Тя се появи в четири серии на шоуто на ITV от 1992 до 1995 година и се завърна като кореспондент зад кулисите за възраждането на Sky през 2008 година Все още не се е появила в рестартирането на BBC.

Сред стартирането на рестартирането, Даян приказва за времето си в шоуто, до момента в който беше посетител в програмата на BBC Radio 4 Woman's Hour неотдавна. По време на появяването си тя беше запитана за претърпяното от водещата Ема Барнет, 38.

Даян сподели: „ Бях толкоз нервна от самото начало. Искам да кажа, че хората споделят „ о, развявайки косата си [и] да се усмихва и да прави обръщания “. Беше чисто безпокойствие. Не желаех да заставам неподвижна, тъй като опасявах се, че камерите просто ще се концентрират върху моите бучки, неравни елементи. "

Тя продължи: „ В дните, идващи от к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР