Даян Крюгер рядко прави публично достояние своя личен живот. Явно

...
Даян Крюгер рядко прави публично достояние своя личен живот. Явно
Коментари Харесай

Съжалява ли за нещо Даян Крюгер

Даян Крюгер рядко прави обществено притежание своя персонален живот. Явно в този момент е решла да направи изключение, споделяйки преди ден фотография на своята тригодишна щерка.

Снимката, на която актрисата е със своето малко дете, е от брега на океана. И двете са облечени със симпатични бански костюми и, както наподобява, единственото, което лисва в фамилната идилия, е брачният партньор и таткото Норман Рийдъс. Затова не е чудно, че към фотографията, Даян написа: " Лисваш на девойките. "

Норман побърза да отговори на благото известие, като признава какъв брой доста и те му липсват. За страдание, сега 53-годишният артист няма по какъв начин да се причисли към своето семейство, защото е зает със фотосите на последния, 11-ти сезон на сериала The Walking Dead. Но по всичко наподобява, че въображаемо постоянно е със своите девойки.

В скорошно изявление пред The Sunday Telegraph 45-годишната Даян показа своите визии за това какво е да станеш родител за първи път на една по-късна възраст.

" Много се веселя, че нямах дете на 30 ", сподели тя тогава. " Защото тогава нямаше да мога да се откажа от прекалено много неща, с цел да се отдам напълно на майчинството. А през днешния ден съм щастлива да го направя. Била съм на всяко празненство, посетила съм всяка страна - направила съм всичко, което съм желала. И в този момент съм подготвена да посветя цялото си време на детето. А на 30 не бих могла ", искрено добави актрисата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР