Дай Боже купата да е наша! Искаме максимума, обяви треньорът

...
Дай Боже купата да е наша! Искаме максимума, обяви треньорът
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Дай Боже купата да е наша, искаме максимума

" Дай Боже купата да е наша! Искаме максимума ", разгласи треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев на брифинг преди дуела с Левски от плейофите от efbet Лига.


„ След класирането на финала, аз видях един товар да пада от плещите на играчите, тъй като този мач беше доста значим. Вече знаем и противника ни. Няма смисъл да разясня класата на Лудогорец. От първия си ден на работа бях сигурен, че ще сме на край и се надявам да вдигнем Купата. Това е и огромната ни цел, само че редом с това въври и шампионата, гоним си третото място. Левски са си Левски, каквито и проблеми да имат, в каквото и положение да се намират, постоянно имат своите моменти на популярност, имат огромна фенска маса зад тях - публиката постоянно е зад тях и им дава криле, няма какво да приказвам за Левски ", показа още експертът.

" Важно е ние по какъв начин ще се представим, почит към Левски, само че ние си търсим нашето в този мач. Във футбола няма през вчерашния ден, има през днешния ден и идният мач. Гледаме на дневен ред какво е. Контузени нямаме, с изключение на трайно отсъстващите Джонатан Перейра, Жека и Бидунга ", сподели Тодор Янчев.

Заедно с него на брифинга участва и една от звездите на отбора - Радослав Кирилов.

" Ще създадем всичко да спечелим купата. Първо обаче мислим за мача с Левски. Не би трябвало да има цели, имаме два пътя, гоним оптимално положително показване и за купата, и за шампионата. Нека си свършим работата против Левски. Те са тим, който няма дълга пейка, само че има доста качествени състезатели. Имат и инерция от Станимир Стоилов. Ще бъде доста сложен мач. Хвърлихме много старания против Локомотив, само че мисля, че ще сме оптимално готови за мача. Аз съм добре, нямам физически проблеми, уповавам се всички да сме здрави ", разгласи националът на България. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР