ДАВОС, Швейцария (AP) — Земята се нагрява, както и конфликтът

...
ДАВОС, Швейцария (AP) — Земята се нагрява, както и конфликтът
Коментари Харесай

Конфликтите, изменението на климата и изкуственият интелект получават най-висока оценка, докато лидерите се събират за елитна среща в Давос

ДАВОС, Швейцария (AP) — Земята се нагрява, както и спорът в Близкия изток. Световната стопанска система и отбраната на Украйна против Русия се разпръскват. Изкуственият разсъдък може да преобърне целия ни живот.

Списъкът със задания от световни цели набъбна за тазгодишното издание на веселбата на Световния стопански конгрес на бизнес, политически и други елити в алпийските снегове на Давос, Швейцария, който продължава от вторник до петък.

Над 60 държавни и държавни ръководители, в това число израелският президент Исак Херцог и украинският президент Володимир Зеленски, ще се насочат към града, с цел да проведат както обществени изяви, по този начин и диалози при закрити врата. Те ще бъдат измежду повече от 2800 присъстващи, които включват също учени, художници и водачи на интернационалните организации.

Събирането е най-вече с висока упоритост - мислете за бизнес нововъведения, цели за определяне на мир и съдействие в региона на сигурността или изменящи живота усъвършенствания в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР