Давос. Масовите протести отново са на дневен ред, след като

...
Давос. Масовите протести отново са на дневен ред, след като
Коментари Харесай

Morning Star: Оранжево чудовище заплашва Великобритания, организират се масови протести срещу Доналд Тръмп в Лондон и по света

Давос. Масовите митинги още веднъж са на дневен ред, откакто президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че в края на краищата ще дойде на публична аудиенция във Англия, написа английското крайно-ляво издание Morning Star .
Демонстрациите към този момент започнаха да се възнамеряват от огромната „ Коалиция Спри Тръмп “, в която вземат участие повече от 40 организации на деятели, десетки депутати, организацията на английските профсъюзи, 13 самостоятелни профсъюза, учени, публицисти и други.
Активистите стартират да провеждат митингите месеци преди визитата, с цел да максимизират натиска върху държавното управление да анулира поканата.
Директорът на „ Глобална правдивост в този момент “ Ник Диърдън, чиято група е част от акцията „ Спри Тръмп “, съобщи: „ Най-разделящият и рисков американски президент в модерното време още веднъж заплаши, че ще пристигна във Англия, след срамната конференция с Тереза Мей.
Коалицията „ Спри Тръмп “ към този момент отхвърли два пъти Тръмп да идва в Лондон и чакаме да го създадем и трети път.
А даже и да пристигна, не се заблуждавайте, ще има всеобщи демонстрации и митинги, по време на които ще покажем какво тъкмо мислим за американския президент и ще дадем естрада на тези, които той нападна и унижава “.
Първият огромен митинг е плануван в Лондон за 17 март. Демонстрациите ще бъдат координирани с други мероприятия в Глазгоу, Кардиф, из цяла Европа и даже Съединени американски щати.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР