Давид Гофен завоюва своята титла номер 6 от ATP. Това

...
Давид Гофен завоюва своята титла номер 6 от ATP. Това
Коментари Харесай

Гофен щастлив след титлата в Мароко

Давид Гофен завоюва своята купа номер 6 от ATP. Това се случи в Маракеш, където някогашният международен номер 7 изигра доста положителни мачове и съгласно редица експерти, напълно справедливо подвигна трофея.

Белгиецът изпрати една страхотна седмица, а той не скри насладата си, след триумфа против словака Алекс Молчан във финалния дуел.

„ Много съм благополучен и разчувствуван, тъй като имах извънредно сложни няколко месеца. Хората, които наблюдават тениса знаят, че се пробвам да се върна към най-хубавите си дни, само че в никакъв случай не е елементарно, когато се завърнеш след дълго неявяване. Да печеля купа и да прибавя 250 точки към своя актив в действителност е отлично и съм сигурен, че това ще увеличи доста увереността ми. Доволен съм от себе си, защото демонстрирах темперамент и воля за победа по време на целия шампионат. Изиграх сложни срещи, множеството в 3 сета и бе нужна сериозна психическа резистентност, с цел да се оправя. Продължавам напред и се надявам, че ще играя все по-добре “, приключи първенецът.

Your Marrakech Champ
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР