Давид Де Хеа има нужда от трофеи, които да допълнят

...
Давид Де Хеа има нужда от трофеи, които да допълнят
Коментари Харесай

Солскяер: Де Хеа има нужда от трофеи

Давид Де Хеа има потребност от титли, които да добавят персоналните му достижения. Това съобщи мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер.Днес се чака вратарят на " алените дяволи " да изиграе своя мач номер 400 за клуба в дуела против Саутхамптън.

29-годишният испанец е избиран четири пъти за състезател на сезона на Ман Юнайтед. В деветте сезона на Де Хеа на " Олд Трафорд " той е спечелил една купа на Англия, Купата на Англия, Купата на Лигата и Лига Европа.

If @D_DeGea plays vs Southampton, he will become only the 27th player (out of 928 to represent Man Utd) to reach 400 appearances for the club! #mufc pic.twitter.com/5tdh7slSrC
— Vali Bagas (@ValiBagas) July 12, 2020
" Не мисля, че той ще бъде благополучен, до момента в който не завоюва по-големи титли. Той е печелил самостоятелни оценки, само че не мисля, че Давид е състезател, който се вълнува от това. Мисля, че той желае тимът също де печели титли, съобщи Солскяер. - Да е в Манчестър Юнайтед толкоз време и да не е спечелил повече - това е нещо, което той ще усеща като черна точка в кариерата си. "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР