Давид Де Хеа и Манчестър Юнайтед са се разбрали за

...
Давид Де Хеа и Манчестър Юнайтед са се разбрали за
Коментари Харесай

Де Хеа и Ман Юнайтед се разбраха за нов договор

Давид Де Хеа и Манчестър Юнайтед са се разбрали за новия контракт на вратаря, осведоми “Атлетик ”. Испанският пазач към момента не е подписал своя договор, което се чака да стане в идващите дни. Очакванията са Де Хеа да постави своя автограф под ново съглашение за четири години, само че заплатата му да бъде понижена от 350 на към 200 хиляди паунда. 
 Катарците с крайна оферта за Манчестър Юнайтед и ултиматум към Глейзър Катарците с крайна оферта за Манчестър Юнайтед и ултиматум към Глейзър
Въпреки това от Манчестър Юнайтед не престават да оглеждат доста съществено трансферния пазар за нов вратар, като концепцията на Ерик загар Хаг е да се вземе нов състезател на тази позиция, който действително е кадърен да бъде сериозна конкуренция на испанеца. Очакванията са в идващите дни “червените дяволи ” да се разделят различен собствен вратар - Дийн Хендерсън, който през този сезон беше чартърен в Нотингам. Форест желаят да изплатят стража и са подготвени да платят за услугите му към 25 милиона паунда.
 Последната оферта от Катар за Манчестър Юнайтед е грандиозна Последната оферта от Катар за Манчестър Юнайтед е грандиозна
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР