Давид де Хеа е представлявал страната си в 45 случая,

...
Давид де Хеа е представлявал страната си в 45 случая,
Коментари Харесай

Де Хеа останал шокиран от съобщение на испанската ФА

Давид де Хеа е представлявал страната си в 45 случая, откакто направи своя дебют през 2014 година Той обаче беше махнат от Испания през 2020 година и от този момент не се е появявал за тях. Давид Рая, Унай Симон и Робърт Санчес бяха предпочетени пред Де Хеа за идното Световно състезание в Катар.

El Chiringuito, съгласно Daily Mail, твърди, че президентът на ФА на Испания Луис Рубиалес е изпратил на Де Хеа известие, в което го поздравява за отдръпването от националния тим, макар че към момента самият състезател не го е направил.

Играчът на Манчестър Юнайтед не беше удовлетворен и изпратил остър отговор.

" Слаучаят с Де Хеа беше малко чудноват ", сподели журналистът Хосе Алварес пред El Chiringuito.

" Внезапно той повикванията за националния тим преди няколко месеца и Луис Енрике се обади на Давид, с цел да му каже, че няма да разчита на него. Той му заяви, че това е техническо решение. Очевидно Давид го попита каква е повода, само че не му беше обещано повече пояснение.

Няколко дни по-късно Дейвид получава известие от Рубиалес, президент на Федерацията, който споделя: " Дейвид, веселя се, че най-сетне взе решението, за което си мислил. Вече ми споделиха, че напускаш националния тим.

" На това Дейвид дава отговор " Прощавай? Няма отвод от нищо, кой ти е споделил, че се отхвърлям от нещо? Треньорът ми сподели, че няма да разчита на мен, само че аз в никакъв случай не съм се отказвал от националния тим, нито считам да го върша, в случай че ме повикат "

" Той беше малко сюрпризиран от връзката сред Луис Енрике и Рубиалес и известието, което дойде от Рубиалес по-късно ", приключи Хосе Алварес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР