Давате ми дълголетие, просълзи се певицата при откриването на спектакъла

...
Давате ми дълголетие, просълзи се певицата при откриването на спектакъла
Коментари Харесай

Софи Маринова спечели 350 бона от концерта в „Арена Армеец”


„ Давате ми дългоденствие ”, просълзи се певицата при откриването на спектакъла във връзка 25-та й годишнина на сцената

Около 350 000 лв. чисто е спечелила от концерта си в зала „ Арена Армеец ” предходната събота Софи Маринова, демонстрират изчисленията на „ Уикенд ”. Приходите от спектакъла са били към 500 бона, само че като се приспаднат разноските, които възлизат на към 150 000 лв., облагата за ромската перла се „ стопява ” нищожно.

Над 10 000 души приветстваха Софи Маринова на концерта й във връзка 25-годишнината й на сцената. Гласовитата певица съумя да изпълни зала „ Арена Армеец ”, за което преди този момент се прокрадваха, въпреки и неубедителни, леки подозрения.

 Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора, на закрито, навалица и текст, който гласи `110 109 些`

Другите предубеждения бяха, че в публиката ще доминират фенове от ромски генезис. Не бе по този начин. Сигурно по тази причина имаше учудени от големия триумф на Софи. Изненадани сякаш не бяха най-много тези, които са участвали и след това описваха прочувственото прекарване. Не концерт, а запаметяващ се театър на високо равнище. Софи, както се видя след това и от видеа от събитието, пя като звяр, както даде обещание при откриването на концерта.

 Може да бъде изображение с един или повече хора и навалица

„ Не знаете за мен какъв ден е това. Просто от тук вие изглеждате ужасно! Вие сте тези, които ме вършиме това, което съм. Това съм го правила за вас дълги години с цялото си сърце, само че тъй като съм го получавала и от вас – тази обич. Ще се раздам довечера за вас с цялото си сърце! ”, разгласи Софи и направи таман това.

Певицата смени два тоалета, а в музикално отношение напряко се надмина. Тя, както и всички гост-звезди, пяха безусловно онлайн. Те също направиха мощно усещане. Най-вече Преслава, която е кума и близка другарка на Софи. Добричлийката съкруши с височините, които доближаваше, както и с по-различно изпяване на изречения на другояче познати шлагери. С това Преслава изненада и в общата си ария със Софи „ Манагава тут ”, която показаха малко преди концерта.

 Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на закрито

В „ Арена Армеец ” прозвучаха в дует песни и от репертоара на Преслава, и от този на Софи. „ Преслава постоянно е №1 ”, викна Софи откакто извършиха следващия шлагер. „ След теб обаче ”, отвърна приятелката й и я прегърна и целуна. „ Всички сме №1 и сме доста готини и сладки ”, заключи Софи.

В още един миг ромката бе трогната до сълзи. Към края на концерта, Софи, очевидно под въздействието на мощната страст, показа вълненията си, с които разчувства и почитателите: „ Не знаете какъв брой се вълнувам. Може би в този момент аз не го чувствам какво се случва. Сигурно от на следващия ден, от вдругиден към този момент по този начин ще си кажа: „ Боже, какво беше това, където изживях ”. Давате ми дългоденствие просто. Давате ми да пребивавам, да се боря, да върша музика за вас. Не знам към този момент какво да кажа. Обожавам ви, обичам ви! Винаги ще върша музика за вас! Благодаря ви! ”. Софи благодари и на всеки от сътрудниците, които се изявиха с нея на сцената. Сред тях бяха още Константин, който за благополучие съумя да пребори проблемите с гласа си, рапърът Устата, с който Софи също има сполучливи дуети, и виртуозният реализатор на дудук Теодосий Спасов, с който тя от дълго време мечтаела да излезе на сцена.

 Може да бъде изображение с 3 души и изправени хора

Музикален продуцент на спектакъла бе Евгени Димитров – Маестрото, който работел повече от половин година по плана. На сцената излязоха „ Ку-ку бенд ” и симфоничен оркестър, с които Софи извърши с нов аранжимент някои на най-емблематичните си шлагери. Гласовитата певица изпя и дуетите си със Слави Трифонов.

Едва ли някой е очаквал, че и той ще излезе на сцената. Замести го Борис Солтарийски, който е измежду вокалистите на „ Ку-ку бенд ”.

Софи Маринова извърши и обичаната си ария от репертоара на своя кумир Лили Иванова „ Скитница ”. Оказа се, че е получила особено позволение за това от естрадната прима.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР