Давано ли е, искано ли е разрешение за разполагане на

...
Давано ли е, искано ли е разрешение за разполагане на
Коментари Харесай

Борисов: Не знаем можем ли да осъмнем във война

" Давано ли е, желано ли е позволение за разполагане на съюзническа техника на българска територия ", попита някогашният министър председател Бойко Борисов на днешното изключително събиране на публицисти в централата на партия ГЕРБ по отношение на ескалацията на спора сред НАТО и Русия и изпратените спомагателни подкрепления в Източна Европа от страна на Алианса.

" От непознатите разбираме за всичко това. Логичен е въпросът: когато НАТО е в цялостна бойна готовността, в какво положение е българската войска? Дали, кой и по какъв начин? Защото до този миг сме чули три изказвания на Кирил Петков, на външния министър - остро, на военния - уклончиво ", разгласи Борисов през днешния ден.

" Какво е по-важно, когато НАТО е в бойна подготвеност и се трансферират войски и кой по-добре от външния министър може да изрази нашата угриженост за бойни дейности на 300-400 километра от България. На последно място е газът ", сподели още той.

" И в този миг моят астрален близнак - президентът на Румъния, свика КСНС. Ние не знаем какво се случва. Можем ли да осъмнем в положение на война и да не знаем какво се случва ", изрази недоволството си Бойко Борисов.

" Не знаем и към този миг можем ли да осъмнем в положение на война и не знаем дали сме въвлечени, или не. Аз съм безжалостен съперник на войната, изключително да е в такава непосредственост до нас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР