Даваме последен шанс – това заяви Томислав Дончев пред актива

...
Даваме последен шанс – това заяви Томислав Дончев пред актива
Коментари Харесай

На съвещанието на ГЕРБ: Дават последен шанс на ПП-ДБ, „вижда им се краят“

Даваме финален късмет – това съобщи Томислав Дончев пред актива на ГЕРБ по време на националното заседание на партията. „ Едно държавно управление е, с цел да работи и дава резултати. Освен Мария Габриел никой различен не дава резултати. Уважаеми сътрудници, аз се багра, че ротацията в този й тип все още е по-скоро безсмислена “, сподели Дончев.

По думите му не може да се продължава по този начин, тъй като Министерски съвет „ не може да е нещо приблизително сред стажантска стратегия и туристическа организация “.

До този миг не е имало спор, сподели още тя във връзка идната ротация

„ Няма ултиматуми, има финален късмет – да има правила, ред и гаранции, че държавното управление ще работи и ще реализира резултати за хората “, съобщи Дончев.

По време на националното заседание приказва и Делян Добрев. „ До края на предходната година в случай че не бяхме ние да ги спрем още щяхме да купуваме подобен съветски нефт. Те потвърждават, че съм прав с всеки минал ден “, сподели той пред партията. По думите му ПП-ДБ с 10 милиарда лв. са финансирали режима на Владимир Путин.

„ А Навални като умря, реваха като опечалени майки във Facebook, акцентира Добрев. Вижда им се краят, уповавам се той да е напълно близо “, сподели още той.

Коалиционното съглашение да е съгласно електоралната тежест, желаеха от ГЕРБ

На форума се чака да бъдат признати два документа. Единият е план за Споразумение за взаимно ръководство сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ до края на мандата на 49-ото Народно заседание. Другият документ съставлява механизъм за това по какъв начин ще се взимат решенията в възможната коалиция, в това число персоналните и тези за регулаторите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР