Давам да ме лижат по гърдите, лягам на матрака, отварят

...
Давам да ме лижат по гърдите, лягам на матрака, отварят
Коментари Харесай

Емили Тротинетката е като Митьо Пищова - обичала груповия секс, искала всяка вечер да спи с различни жени

Давам да ме лижат по гърдите, лягам на матрака, отварят краката и лесбийките стартират да се търкат, разкрива разкрепостената русокоска

Емили Тодорова, която стана известна с прозвището Емили Тротинетката, откакто бе снимана от будни жители да фучи по южната дъга на столицата с висока, се оказа огромна тигрица в леглото.

Самата тя разкрива, че е почитателка на груповия секс и постоянно лети от град на град, с цел да се вижда с дами и да преспива с тях.

„ Изключително съм щастлива с моя мъж Тихомир и моята жена Елизабет. Трима души сме във връзка и се обичаме. Като бях единствено с Тихомир, отново бях щастлива, само че нещо ми липсваше. Радвам се, че открихме Ели, че в дома ни има и жена. Аз по принцип съм лесбийка. Против моногамията съм, срещу ревността. Много приятелки съм изгубила, тъй като гаджетата им ревнуват. Пък аз нормално другарство с лесбийки не повеждам. Държа да имам другарство с привилегии. Харесвам груповия секс и желая да хвърча от град на град като полова калинка. Да се смъквам с всяка жена, която е лесбо, и да не ми се вършат забележки. Обичам да се натискам с дами, да вървя по градовете и селата за девойки, да нощувам с тях, такива неща искам “, споделя разкрепостената Емили.

Най-голямото и предпочитание обаче си остава всяка вечер да спи с разнообразни дами. За нея любовта сред двама души била фалш, по тази причина харесвала тройките, четворките, петиците..

„ Като видя някоя лесбийка от тик-ток незабавно започвам да я забивам, да я подпитвам къде живее и в случай че се постанова припвам за съответния град или село. Всичко стартира сядането с кълки, пипане по кръста, целувки по врата и смучки. Давам да ме лижат по гърдите, по корема. Лягам на матрака, разтварям краката и лесбийките полудяват. Започват да скачат върху мен, търкат се и имитират все едно ме оправят. Не си падам по самия секс, само че постоянно се стига до такава степен. Слагат коланчето и работят. Аз съм за любовната игра, само че се случва да ме клатят по 3 часа на матраците. Възбуждам се, пискам, квича, забелвам очи, примирам, изпадам в разнообразни абстракции. Докато съм в безсъзнание, те ме лижат и целуват. Обичам да обяздвам лесбийски с кълки “, разкрива още горещата Емили Тротинетката пред Уикенд.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР