„Давам 1000 евро награда на онзи читател на информационна агенция

...
„Давам 1000 евро награда на онзи читател на информационна агенция
Коментари Харесай

Николай Бареков: Давам 1000 евро за снимка от апартамента на Джамбазки в Париж!


„ Давам 1000 евро премия на оня четец на осведомителна организация Lupa.bg, а и на всеки българин, който ми даде фотоси от тризонета на братовчеда на Ангел Джамбазки, разположен на „ Шанз-Елизе “ в Париж. Наградата е в евро, тъй като Джамбазки е милионер в евро. Имам и друга изненада – подготвен съм да дам 1000 лв. на всеки, който обезпечи достоверни снимки от вътрешната страна и от тризонета на неговия наставник Красимир Каракачанов”.

Това разгласи пред Lupa.bg евродепутатът Николай Бареков в отговор на плъзналия в обществените мрежи слух за супер първокласен апартамент в самото сърце на Париж на стойност 9 млн евро, благосъстоятелност сякаш на братовчед на Ангел Джамбазки. Мълвата и досега не е отречена от воеводата-евродепутат.

След инспекция в Агенцията по геодезия, картография и кадастър пък стана ясно, че апартаментът на Красимир Каракачанов е мезонет. Първото равнище е 149.25 кв. м, а второто - 61.02 кв.м. Така общата му повърхност е 210 кв.м. Освен това има и тераси с общ размер 117 кв.м.

Това е тризонетът на Красимир Каракачанов



Друг аспект от имотното знамение на вицепремиера



„ Обещавам, че незабавно, откакто получа тези снимки – хората знаят по какъв начин да се свържат с мен, могат да ми пишат и във фейсбук, да дава фрагментите на всички медии, които имат предпочитание да ги разгласяват, с цел да разберем каква е истината за първокласния живот на така наречен воеводи”, отсече журналистът.

„ За разлика от псевдопатриотите, нашата акция е извънредно скромна. Аз съм медиен човек, запознат съм малките екрани и реклама, по тази причина мога да кажа, че акцията на Джамбазки досега коства най-малко 2 млн. лв.. Това е законовият праг”, подсети Баореков. По думите му двата милиона са вложени в предизборните клипове на Ангел Джамбазки, които вървят по Би Ти Ви и Нова телевизия.

Преди дни стана ясно, че общият размер на финансирането на предизборната акция на партиите и обединенията в изборите за членове на Европейския парламент на 26 май не може да надвишава два милиона лв., а за предприемчив комитет - 100 хиляди лв.. Това реши Централната изборна комисия, която одобри със свое решение изискванията и реда за финансиране на предизборната акция.

„ Тези хора пристигнаха във властта, и тук подведоха и премиера Бойко Борисов, с обещанието да усилят пенсиите. Понеже е Гергьовден, желая да напомня на господин Каракачанов, че не всеки български пенсионер би могъл да отдели от своята 200 лв. пенсия пари за агнешко за гергьовденската трапеза”, явен бе евродепутатът.

„ Последно се обръщам към господин Джамбазки да бъде по този начин добър да подари своята европейска заплата, която спести в банкови сметки, на гласоподавателите, които дружно с мен го изпратиха в Европейския парламент през 2014-а година. След като желае да става политически гурбетчия за нови 5 години в Брюксел, с цел да спести нов милион евро, да подари заплатата си от първия мандат, както беше заречен и както аз направих с моята заплата. Не се лаская, само че излизам от Екологичен потенциал без един лев в банкова сметка. Каквото дадох обещание - изпълних, в този момент е ред на Ангел Джамбазки”, приключи апела си Николай Бареков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР