Дава добър личен пример Валери Симеонов с проверките по морето,

...
Дава добър личен пример Валери Симеонов с проверките по морето,
Коментари Харесай

Джамбазки: Валери Симеонов дава добър личен пример, не разбирам протеста

Дава добър персонален образец Валери Симеонов с инспекциите по морето, въпреки всичко проблемите по Черноморието са от дълго време, разяснява евродепутатът Ангел Джамбазки пред Българска национална телевизия.

Вицепремиерът: В петък и събота съм свободен вечерта...

" Неиздаването на касови бонов, подправен алкохол и редица други закононарушение, са от дълго време, това се нарушава от години. Начинанието на вицепремиера би трябвало да бъде похвалено, а не да се подлага на критика ", добави той.

Стотици блокираха придвижването в Слънчев бряг, желаят " Валери да си върви " (СНИМКИ/ВИДЕО)

Джамбазки означи, че не схваща митинга на хората в Слънчев бряг по отношение на инспекциите. " Какво значи митингът на хората в Слънчев бряг, че те стачкуват за правото да нарушават закони, въпреки всичко не сме го споделили ние, законът споделя какви са допустимите правила на звук, даже в курортите ", съобщи той.

Акция в Слънчев бряг: Иззеха музикални уредби от заведения (ВИДЕО)

Евродепутатът  посочи, че на Запад се съблюдават регламентите и може би по тази причина там всичко е по-успешно в тази сфера.
  По тематиката Симеонов: Дори в Ибиса шумните нощни заведения навън работят до среднощ Фейсбук: Валери Симеонов постановил град Шумен да премисли името си (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР