Датският Олборг ще бъде четвъртият съперник на Етър по време

...
Датският Олборг ще бъде четвъртият съперник на Етър по време
Коментари Харесай

Етър уреди контрола с датчани

Датският Олборг ще бъде четвъртият противник на Етър по време на подготовката на " болярите " в Турция за свободната до момента дата 26 януари. " Виолетовите " отпътуват за турския курорт на следващия ден с полет от Варна през Истанбул за Анталия. Първата инспекция е в неделя, 20 януари, против Динамо (Загреб). Това е и най-класният противник на етърци по време на лагера.

Динамо е безспорен водач в шампионата на Хърватия и води с 11 точки задатък пред втория Осиек. На 23 януари Етър играе против Лех (Познан). Съперникът е на трето място сега в шампионата на Полша. Миналата зима двата тима още веднъж се срещнаха в Турция, като етърци водеха с 3:1 и отстъпиха с 3:4. Три дни по-късно е и мачът против петия в датското състезание Олборг, а последната инспекция е на 30 януари против Кемницер (Германия), който играе в трета немска дивизия.

" Хърватският Динамо (Загреб) е доста реномиран и първокласен тим, Лех също е здрав противник. Последните два съперника са по-близо до нашия първи противник в шампионата Дунав. Прибираме се при започване на идващия месец и на 8 февруари от 15 часа на стадион " Ивайло ", в случай че времето е благосклонно, ще представим публично тима с мач против Литекс. Ловчанлии ни носят шанс в генералните подготовки, тъй че резервираме традицията ", разяснява Красимир Балъков.

Всички 25 футболисти ще пътуват за Анталия, от тях на проби е единствено Илия Джамов и за качествата му ще се преценя на място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР