Датският изобретател и учен Петер Мадсен, за когото има крайно

...
Датският изобретател и учен Петер Мадсен, за когото има крайно
Коментари Харесай

Датският убиец-касапин си призна, че разчленил тяло на журналистка

Датският откривател и академик Петер Мадсен, за който има извънредно основателни съмнения, че е сериен палач, е признал, че е разчленил тялото на проверяващата журналистка Ким Вал. Мадсен обаче отхвърля да я е умъртвил , осведоми BBC.
Признанието на Мадсен беше публикувано от датската полиция. Той е споделил и, че е изхвърлил частите от тялото на Вал от подводницата си. Досега Мадсен отхвърляше въобще да е упражнявал каквото и да е физическо принуждение над Вал, потвърждавайки, че тялото ѝ било смазано от роторите на подводницата му.
Водолозаи от датската полиция откриха краката, главата и облекла на Ким Вал в разнообразни торби, потопени в морето. За да не изплуват, торбите са били напълнени с железни елементи.
Тялото на Вал беше открито на 21 август тази година, а аутопсията сподели рани от нож по торса и гениталиите ѝ. Освен за убийството на журналистката, Мадсен към този момент ще бъде упрекнат и в обезчестяване.
Вал е забелязана за последно жива на 10 август, когато отива на борда на подводницата на Мадсен „ Наутилус “, с цел да приказва с него по отношение на изобретенията му. След като тя не се връща, приятелят ѝ се обажда в полицията. Силите на реда бързо стигат до Мадсен, като той първо твърди, че е оставил Вал на пристанището в Копенхаген, само че по-късно сменя версията и декларира, че я е „ погребал в морето “ след отблъскващ случай, лишил живота ѝ. Обиск на подводницата демонстрира обаче ужасяващи неща – видеозапис на харддиск, на който се вижда по какъв начин някой разчленява живи други дами. Мадсен отхвърли, че този видеозапис е негов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР