Датският бранител на Милан - Симон Кяер, изрази своето разочарование

...
Датският бранител на Милан - Симон Кяер, изрази своето разочарование
Коментари Харесай

Кяер: Ако някой няма желание за игра, нека си остане вкъщи

Датският защитник на Милан - Симон Кяер, изрази своето отчаяние от нулевото тъждество против Кремонезе. „ Росонерите “ сътвориха много обстановки пред вратата на Марко Карнезеки, само че това не се оказа задоволително за цялостния комплект точки в Кремона. Този хикс също по този начин е втора поредна издънка като посетител за първенеца на Италия. Предната бе провалянето от Торино с 1:2 преди десетина дни.

" Не ми харесва оправданието, че сме изтощени душевен. Във всеки един мач има моменти, в които би трябвало да бъдеш нащрек и да вкараш гол. Срещу Кремонезе не успяхме да осъществяваме. Случи се и против Специя, само че тогава успяхме да спечелим трите точки след огромен гол на Жиру. Това е футболът, има лесни моменти, само че и по-трудни, сходни на този ", почна Кяер.

" Дали имаме липса на предпочитание за игра? Ако това се случи, би трябвало да спрем да се занимаваме с тази работа... Който няма предпочитание за игра, дано да си остане у дома. При нас не считам, че има сходен проблем ", приключи изрично пред „ Sky Italia ” №24 от състава на Пиоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР