Датските власти съобщиха днес, че изпускането на природен газ от

...
Датските власти съобщиха днес, че изпускането на природен газ от
Коментари Харесай

Спряло е изпускането на газ от „Северен поток-1

Датските управляващи оповестиха през днешния ден, че изпускането на природен газ от тръбопровода „ Северен поток-1 “ е спряло, съобщи Асошиейтед прес.

Новината идва ден, откакто публични лица обявиха, че тръбопровода „ Северен поток-2 “ също е спрял да изпуска газ.

„ Компанията Nord Stream AG осведоми Датската организация по енергетика, че в този момент наподобява е реализирано устойчиво налягане реализирано устойчиво налягане в тръбите на „ Северен поток-1 “.Това демонстрира, че изпускането на газ от последните две течове също е завършило “, написа организацията в Twitter.

Подводните гърмежи, които тази седмица повредиха двата газопровода, доведоха до големи течове на метан. Скандинавските следователи споделиха, че течовете са породени от минимум две детонации с няколкостотин кг експлозиви.

Руският президент Владимир Путин упрекна в петък Запада в саботиране на построените от Русия тръбопроводи. Съединените щати и техните съдружници отхвърлиха този изказвания.

Сблъсъците сред Съединени американски щати и Русия продължиха по-късно на изключително съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в Ню Йорк, свикано от Русия по отношение на офанзивите против тръбопроводите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР