Датски турист изигра камериерките в един от хотелите, изграждайки фигури

...
Датски турист изигра камериерките в един от хотелите, изграждайки фигури
Коментари Харесай

Турист изигра голям номер на камериерки, няма да повярвате какво откриха в хотелската му стая

Датски екскурзиант изигра камериерките в един от хотелите, изграждайки фигури под формата на трупове от възглавници и чаршафи. Той публикува съответното видео в своя TikTok. Видеото събра над 40 милиона гледания.

Отбелязва се, че необикновена изненада за личния състав на хотела е оставена от 18-годишният Грегерс Федерспил от Копенхаген. От фрагментите се вижда, че преди да напусне хотела, той е сгънал спалното долни дрехи под формата на злокобни хуманоидни фигури, а също по този начин е увил телефонна жица към мястото, където би трябвало да е врата.

След това блогърът и неговият другар излязоха от стаята и изгасиха светлината, оставяйки всичко по този начин, като че ли двама мъртви мъже лежаха под чаршафите. Постъпката на Федершпил провокира отвращение в мрежата.

" Не е нужно да вършиме това, въобще не е смешно. Само ни добавяте работа ", " Като видя това, бих се разплакал, просто е неуважително ", " В такива случаи незабавно викаме полиция, ще бъдете санкциониран за това ", " Не разбирате ли, че администрацията ще бъде извикана, по-късно ще бъде извикана полиция и вследствие на това идващите посетители ще могат да се настанят в тази стая по-късно ", " Работя като камериерка и това е най-големият ми боязън, изключително когато времето за овакантяване към този момент е пристигнал и ключът от стаята към момента не е върнат “, пишат те в мненията.

По-специално потребители, работещи в хотели, помолиха хората да не повтарят тази смешка. Над 38 хиляди клиенти обаче откриха този трик на блогъра за комичен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР