Датски проект с участието на Nokia ще направи IoT услугите

...
Датски проект с участието на Nokia ще направи IoT услугите
Коментари Харесай

Градят LTE мрежа в Дания за „масово навлизане на IoT”


Датски план с присъединяване на Nokia ще направи IoT услугите всеобщо налични
(снимка: CC0 Public Domain)

Nokia подписа контракт с датския мрежов оператор и интернет снабдител Cibicom за разполагане на LTE мрежа в обсега 450MHz, с цел да поддържа сериозно значими услуги и „ всеобщо нахлуване на IoT ”.

В рамките на съглашението Nokia ще размени съществуващите радиомрежи на Cibicom, като ги мигрира към нова информационна рамка, с цел да разреши „ цялостно ” в цялата страна, се споделя в формалното известие.

Сделката се базира на лиценза на Cibicom за потребление на ефира в честотите към 450MHz, получен през юни, заяви. Договорът би трябвало да обезпечи по-добри параметри на офертите, предлагани от информационната компания особено за комунални компании.
още по тематиката
Наред с това Cibicom обслужва и клиенти, изпълняващи „ сериозни ” услуги, в това число сдружения за ръководство на отпадъците, водните запаси, силата и превоза. Cibicom създава и „ нови благоприятни условия ” за корпоративни клиенти, употребявайки своя 5G лиценз за 3,5 GHz.

„ Интелигентните мрежи и отдалечено ръководените бензиностанции са единствено някои от областите, в които тези системи ще са нужни, както и спешните служби вид „ синя светлина ” като полицията и незабавната здравна помощ ”, разяснява Nokia.

Cibicom към този момент предлага услуги на база   в 98 % от страната; с новия контракт ще резервира същото равнище на покритие и ще се обезпечи съгласуваност за частните домове в Гренландия.

„ IoT и управляемите услуги стават все по-важни за нашите бизнес-клиенти ”, изясни Мете Слезвиг, основен действен шеф в Cibicom. „ Ние можем да осигурим повече потенциал и да бъдем подготвени за каквото и да е, належащо на клиентите ”, добави той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР