Датски политик намери уникален начин за привличане на гласоподаватели, като

...
Датски политик намери уникален начин за привличане на гласоподаватели, като
Коментари Харесай

Избирателите свършиха: Политик си пусна реклама в порносайт

Датски политик откри неповторим метод за привличане на гласоподаватели, като пусна своя реклама в порно уеб страницата PornHub, написа профит.бг.

Рекламното обръщение в портала, което е на Йоахим Олсен от дясноцентристката партия Либерален алианс, приканва потребителите да „ гласоподават за Йоке (Jokke) ”, незабавно откакто привършат заниманията си с услугите на PornHub.

Чрез обява в Фейсбук Олсен удостоверява, че той стои за нетрадиционната рекламна акция. „ Да, аз съм в PornHub ”, признава той, добавяйки, че се надява посланието с палав привкус да разсмее хората.

Олсен, който е някогашен олимпийски играч по подтикване на гюле, в този момент взима присъединяване в идните избори в Дания.

„ Половината интернет е порно. А човек би трябвало да бъде там, където са гласоподавателите. Включително и в порносайт ”, споделя той.

По данни на порнопортала, PornHub има 100 млн. визити всеки ден, като Дания е 28-ият максимален източник на трафик към уеб страницата. Близо ¾ от датските консуматори на уеб страницата са от мъжки пол.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР