Датската верига JYSK обяви, че инвестира €12 милиона за разширяването

...
Датската верига JYSK обяви, че инвестира €12 милиона за разширяването
Коментари Харесай

JYSK инвестира още €12 милиона в базата си в Божурище

Датската верига JYSK разгласи, че влага €12 милиона за разширението на своя дистрибуционен център в Божурище. От компанията за мебели и артикули за дома чакат обновената база да е подготвена до ноември тази година.

Новата зона ще способства разширението на активността на JYSK както в България, по този начин и в останалите страни от Балканския район, в това число Турция. Именно там следва откриването на първия магазин през април 2023 година.

Логистична зона ще отвори нови работни места, а JYSK възнамерява и най-малко 7 нови магазина в България през 2022 година

" Стартирането на строителните действия по разширението на JYSK ДЦБ е значим ден за компанията, тъй като демонстрира потенциала и желанието на JYSK да надгражда развиването на компанията в България и района, само че да способства за икономическото развиване и на страната ", съобщи Венцислав Чавдаров - логистичен шеф Балкани, JYSK ДЦБ.

Новата складова част ще се употребява за предпазване, пакетиране, подготовка и експедиция на стокови колета от продуктовата гама на JYSK.

От датската компания споделят, че инвестицията у нас удостоверява фокуса им върху развиване и напредък в България, развиване на стопанската система и възстановяване и усъвършенстване на веригата на доставки.

С общата си инвестиция от над 107 милиона за построяването на Дистрибуционния Център Божурище, JYSK бе отличена и с влиятелната премия " Инвеститор на годината 2018 ".

Датската верига откри един от най-големите си дистрибуционни центрове в България през септември 2019 година. Базата, намираща се в индустриална зона " Божурище ", обслужва пазарите в Югоизточна Европа.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР