Датската стартъп компания Organic Basics успява хитро да материализира мързела

...
Датската стартъп компания Organic Basics успява хитро да материализира мързела
Коментари Харесай

Бельото, което носим със седмици

Датската стартъп компания Organic Basics съумява хитро да материализира мързела на младото потомство, който от време на време се свежда до влошена персонална хигиена.

Създателите на плана с еко устременост създават долни дрехи от две години, а последното им достижение са боксерки, които изискват едно-две пранета за цялостен месец .

Звучи нехигиенично, нали? Да, само че не е тъкмо по този начин.

Идеята на датчаните в действителност не е да поддържа мързела у младите, а да ги накара да бъдат по-отговори към околната среда . Ето по какъв начин тези две задания са изпълнени.

 Снимка 355946

27-годишният Мадс Фибигър - създател на Organic Basics, застава против използването на некачествено долни дрехи, което перем прекомерно постоянно и изхвърляме прекомерно скоро след закупуването му . Затова впряга старания дружно със своя екип, с цел да промени играта.

Резултатът са боксерки, които не е проблем да не сменяме и перем цяла седмица, даже и повече. Това е допустимо с помощта на наличието на сребърни влакна . Те имат антибактериален резултат (до 99,9%) и обезвреждат неприятните миризми. Освен това, материята е дишаща, а шевовете - незабележими.

 Снимка 355945

Продуктите от серията Silvertech 2.0 са направени напълно от рециклирани материали , най-много механично рециклиран найлон. По този метод тениските, боксерките и чорапите от новата серия вършат първото положително за природата.

Тяхната усъвършенствана технология разрешава още повече часове носене без неприятни чувства - повече комфорт с най-малко отделено за пране време . А колкото по-малко перем, толкоз по-малко вода, перилни препарати и ток консумираме. Което също е плюс за околната среда.

 Чорапи, които не миришат
Чорапи, които не миришат

И това към този момент е допустимо

Organic Basics предлага все по-широка гама от артикули и за двата пола . Всички те са в духа на еко вижданията на създателите и в контрастност с бързата мода, където акцентът е върху непрестанното пазаруване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР