Датската полиция съобщи, че водолази са открили отрязаната глава, краката

...
Датската полиция съобщи, че водолази са открили отрязаната глава, краката
Коментари Харесай

В Дания откриха главата и други части от тялото на убита журналистка

Датската полиция заяви, че водолази са разкрили отрязаната глава, краката и облеклата на шведската журналистка, за която се допуска, че е била убита по време на пътешестване с датски откривател на неговата подводница, съобщи Асошиейтед прес.

Следователят от копенхагенската полиция Йенс Мьолер Йенсен съобщи, че телесните елементи са били открити през вчерашния ден в пластмасови чували дружно с нож и " тежки железни предмети " , които да ги накарат да потънат, покрай мястото, където п рез август беше открит обезглавеният гол женски торс . ДНК-пробите потвърдиха, че това са останките на изчезналата Ким Вал.
Videos of women being decapitated were found on the alleged hard drive of the man accused of killing Kim Wall. This is what happened to her:
— AJ+ (@ajplus)

Изобретателят Петер Мадсен, който е в прелиминарен арест, твърдеше, че Вал е умряла, откакто инцидентно се блъснала в тежък похлупак на люк, само че полицията съобщи, че има 15 прободни рани в торса, открит в морето край Копенхаген на 21 август. Ръцете към момента липсват. Причините за гибелта на Вал още не са открити.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР