Датска фирма пусна бельо, което може много дълго да не

...
Датска фирма пусна бельо, което може много дълго да не
Коментари Харесай

Създадоха бельо, което не се пере

Датска компания пусна долни дрехи, което може доста дълго да не се пере, като е внедрила технология, употребена от НАСА, написа в. "Метро ".

Според производителя "Органик Бейсикс " продуктите са "удобни за носене, трайни и убиват неприятните миризми ". Това разрешава на бикините и слиповете от серията "Силвър тек 2.0 " доста дълго време (17 дни) да не бъдат сменяни и давани за пране.

The future of underwear and basics has arrived. SilverTech 2.0 is now live. Do more. Wash less. #recycledfashion #basicallybettermadehttps://t.co/p6gEw2Jxns pic.twitter.com/bZLsD1AS8s
— Organic Basics (@Organic_Basics) 1 май 2018 година
Бельото е напоено с загадка съставна част, която убива 99% от бактериите, като в това време ликвидира и неприятните миризми.

Датчаните са употребявали същата технология, която разрешава на НАСА да пречиства водата в Международната галактическа станция.

Световен ден без сутиен

Пускат на пазара бански от пица, който може да се яде

Производителите хвалят стоката си, тъй като в най-висока степен опазва околната среда, защото не се нуждаела от постоянно пране и прахосване на водни запаси.

Бельото е направено от 100% рециклирани материали.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР