Датчанинът Расмус Анкерсен ще поеме управлението на Левски, ако преговорите

...
Датчанинът Расмус Анкерсен ще поеме управлението на Левски, ако преговорите
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Датчанин поема кормилото в Левски!

Датчанинът Расмус Анкерсен ще поеме ръководството на Левски, в случай че договарянията за придобиването на клуба от „ Спорт Рипаблик “ бъде финализирана сполучливо.

По всяка възможност точно той е индивидът, който е провел диалози с треньора Станимир Стоилов преди няколко дни. БЛИЦ първи писа за срещата още в понеделник.

39-годишният Анкерсен е познато име във футбола. В интервала 2015-20 година е състезателен шеф на британския Брентфорд и в същото време президент на Мидтиланд. Това се дължи на обстоятелството, че двата клуба са благосъстоятелност на англичанина Матю Бенъм. В датския клуб Анкерсен е бил началник на някогашните български национали Николай Бодуров и Божидар Краев.

Расмус Анкерсен е съосновател на „ Спорт Рипаблик “ и сега по едно и също време е състезателен шеф на британския Саутхямптън и президент на турския Гьозтепе. Именно по тази причина се чака да заеме и забележителна управителна роля на „ Герена “.

Датчанинът следи от близко изявите на „ сините “ към този момент няколко месеца. През месец май той е бил на финала за купата на България, в който Левски се наложи над ЦСКА и завоюва първия си трофей след 13-годишно очакване.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР