Датата за новите предсрочни парламентарни избори е вече известна -

...
Датата за новите предсрочни парламентарни избори е вече известна -
Коментари Харесай

Донев с поглед към 2 април и енигматично предупреждение към небрежните

" Датата за новите предварителни парламентарни избори е към този момент известна - 2 април. Мандатът на това служебно държавно управление изтича идната седмица и в последните месеци се изговориха доста думи, редуваха се обвинявания и обещания, а хората чакат свестни решения и дейности ". Това прочете като анонс на днешното съвещание на Министерски съвет служебният министър председател Гълъб Донев, който както стана към този момент ясно ще бъде министър председател и във второто подред служебно държавно управление на Румен Радев, с които стартира 2023 година

По думите му, в случай че всеки прави работата си съзнателно и с мисъл за другите, ще живеем в страна, която факторът немарливост ще е изолиран случай. Проявите на немарливост от време на време предизвикват вреди с съдбовен край, уточни енигматично Донев, без да прецизира какви прояви засяга и упрекът му към кого е ориентиран - към министри от сегашния му кабинет, които няма да получат втори мандат и ще бъдат заменени, или към други политически фигури.

След това Гълъб Донев анонсира значимите решения, които министрите ще вземат през днешния ден - промени в здравната експертиза на работоспособността и спомагателни средства от 73 млн. лева за поддръжка на публичния превоз в цялата страна.

От 1 февруари до края на годината всички деца на 10 година ще пътуват гратис в градския превоз, а за учениците отстъпката ще се усили от 20 на 70%. Ще има понижение за цената на картите за възрастните хора с спомагателни 20% или по този начин общо 40% ще е по-ниска цената. " Когато всеки прави работата си, за която е определен или назначен съзнателно и с мисъл за другите, има резултати за хората ", заключи служебният министър председател.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР