Датата ви на раждане не е само ден, на който

...
Датата ви на раждане не е само ден, на който
Коментари Харесай

Датата ви на раждане разкрива какво ще се случи през деня

Датата ви на раждане не е единствено ден, на който да отпразнуваме порастването си. Оказва се, че тя има значение както за характера ни, по този начин и за бъдещето ни. Числото на вашия персонален ден е скъп източник на управление по пътя към вашия персонален триумф, напредък и благополучие. Ако непрестанно се ръководите от тези цифри в живота си, тогава един ден ще забележите, че имате по-малко проблеми, в сравнение с другите хора, пишат от jenata.blitz.bg. Вие сте станали по-балансирани, притеснявате се по-малко, решително контролирате себе си и ежедневните условия. Необходими са датата и месецът на раждане.

Например, човек роден на 07.04. желае да знае какъв ще е денят му на 18.11.2019 година
07.04./18.11.2019
7+ 4+ 1+ 8+ 1+ 1+ 2+ 1+ 9= 34= 3+4=7

Лично число 1 – Това е подобаващ миг да започнете ново начинание или активност, да потърсите нова работа или да стартирате нов план. Чувствате се смели, уверени, подготвени да поемете самодейността, да действате, да накарате предавките да се движат. Това е вашето време. Усещате упоритост, жадност за творчество, кипите от сила. Склонни сте да вършиме всичко сами. Има наклонност да гледате на нещата от своя позиция, игнорирайки потребностите на другите. Старайте се да не бъдете прекомерно арогантни, когато превеждате проектите си в деяние. За да постигнете задачата си, не е належащо да стъпвате върху краката на други хора.

Лично число 2 – Бъдете възприемчиви: преди да вземете значими решения, изчакайте реакцията на света към вас. Съберете информация, подгответе основата, установете контакти. Избягвайте споровете и недоразуменията. Това е добър ден за сантиментална среща. Обърнете изключително внимание на желанията на другите. Дори и да сте склонни да приемате всичко, което се случва за ваша сметка, пробвайте се да деянията такт и дипломация. Бъдете добър слушател, сътрудник или сателит. В този ден можете да бъдете по-напрегнати, разчувствани и чувствителни от нормално. Подходящо за работа в екип, избягвайте значимите покупко-продажби.

Лично число 3 – Това е превъзходен ден за обмисляне на обществени събития и занимания, вечери, срещи с другари. Обърнете особено внимание на общуването, обадете се на тези, с които не сте се събирали отдавна, работете върху креативен план, разширете мрежата си от контакти. Може да се чувствате оптимистично и положително настроени, само че в това време да бъдете неорганизирани и ненапълно разпилени. Намерете метод да се изразявате креативен, шегувайте се с приятелите си, обличайте се красиво и вечерта отидете на занимателно събитие.

Лично число 4 – Заемете се с детайлностите, концентрирайте се върху непосредствените на практика задания. Поставете работите си в ред. Отървете се от остарели планове, които са безполезни, затруднявайки напредъка ви в други области на активност. Погрижете се за докладите, подредете офис документите, разчистете и организирайте работното си пространство. Прекарвайте време със фамилията си. Изпълнете домашната си работа, преведете проектите за дома в деяние, които преди сте отсрочили или се заемете с физическа работа. Не поемайте задължения, не започвайте нова работа.

Лично число 5 – Очаквайте промени в проектите, изненади, случайности. Това е добър ден за завършения, ново прекарване, пътувания, промоции, разширение на бизнеса, пренасяне. Не сте прекомерно заинтригувани да се занимавате с книжна бумащина и друга скучна работа. Подарете си малко отмора. Покажете еластичност. Не очаквайте всичко да върви по проект, този ден най-вероятно ще бъде по-неспокоен, в сравнение с бихте желали. Въздържайте се от прояви на неспокойствие, избягвайте импулсивността, нервността. Не злоупотребявайте с храна или алкохол. Новите връзки рядко се оказват трайни.

Лично число 6 – Ден за отговорности и адаптиране. Погрижете се за фамилния бизнес, обърнете особено внимание на тези, които обичате. Семейството може да стане източник на грижи. След довчерашните терзания, през днешния ден ще би трябвало да внесете баланс в живота си. Ако можете да отделите време за креативен план, ще почувствате задоволство, ще бъдете в естетика със себе си. Насрочете сантиментална вечеря, фамилно събитие, релаксиращ масаж, посещаване на кино или художествена изложба. Избягвайте да пътувате. Не влизайте в спор с други лица. Не започвайте правосъдна процедура.

Лично число 7 – Може да почувствате потребност да прекарате известно време в уединение, мир и тишина. Мислете, разхождайте се, четете, направете си спа процедури. Това е подобаващ миг за интелектуална активност, проучвания и разбори. Помислете съществено над месечните си проекти. Отдайте се на отмора. Разходете се в гората, парка. Слушайте музика, седнете в градината или отделете време за заниманието си. Това е неприятен ден за обществени събития. Избягвайте несъразмерния стрес. Старайте се да избягвате борба в персоналните връзки. Най-вероятно приемате всичко за своя сметка или се чувствате неразбрани.

Лично число 8 – Занимавайте се с каузи, свързани с пари и власт. Това е добър ден за бизнес, извършване на покупки, споразумяване на материални и финансови въпроси. Ще почувствате силата в себе си, способността да постигате задачите си, готовността за достижения. Планирайте настоятелен срещи за този ден или вземете значимо решение. Вашата убеденост е огромна, вярвате във вашите благоприятни условия. Време е да покажете от какво тесто сте направени. Не са изключени непредвидени проблеми.

Лично число 9 – Не бива да стартирате нови планове или да поемате нови дълготрайни задължения. Довършете започнатото. Ден за привършване. Не предприемайте нищо ново или значимо. Почистете офиса и дома и се пробвайте да се освободите от напрежението. „ Изчистете ” всички задължения. Довършете до край дребните каузи, обядвайте с другари. Изключете съзнанието си от паниките и неприятностите. Това е добър ден за излизане. Прекарайте деня си навън. Насладете се на природата, отидете отвън града. Починете си. Направете нещо за другите. Участвайте в обществено мероприятие или благотворителна акция.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР