Датата не е избрана случайно - 1 август е денят,

...
Датата не е избрана случайно - 1 август е денят,
Коментари Харесай

SECOND TO NONE обявиха дата за издаване на дебютния си албум

Датата не е определена инцидентно - 1 август е денят, който най-добре кореспондира с името на бандата и дава поръчка за доста горещи рифове и компресия в тонколоните.

След едномесечна pre-order акция с край на 30 юли, хард девойките от Варна са подготвени публично да ни показват своя първи дългосвирещ албум.

The Aftermath is Seondary съдържа 10 песни в 40 минути, някои от които към този момент са добре познати на публиката, като All Alone, Follow you, Mark my Words - донесли в последните 2 години самопризнание и поредност от награди за групата.

В албума са включени няколко нови и прелюбопитни части, като Blurr и All This Words, а също и ария на... български – Сълзи в парадайса.

Изненадващи стилови опити и доста хард, хеви и пънк въодушевление могат да чакат феновете на SECOND TO NONE .

Мони, Лора, Теди и Вяра не престават да творят, да записват видео клипове към песните си и възнамеряват сгъстена стратегия от концерти и срещи с публиката в най-горещия рок месец от годината. В проектите влиза и публично показване на албума с рок празненство и конференция, което ще се случи на 30 август в родната Варна, в границите на новото арт пространство ReBonkers. Подробности за това събитие ще бъдат оповестени в допълнение.

Албумът е реалност посредством и на оказаната частична поддръжка от Фонд Култура на Община Варна.

За групата:


Second
to None е тайфа от четири млади дами с забавен музикален жанр и безапелационно театрално наличие. За доста малко време групата завладя подиуми, състезания, ранглисти и сърцата на рок почитателите в цялата страна. Те са блестящо и пламенно събитие на родната рок сцена и притеглят от ден на ден фенове с впечатляващите си авторски части като (All Allone - https://youtu.be/Ku8lK8yUsLA), само че и с забавното поднасяне на кавър версии на песни от репертоара на обичани групи като Iron Maiden, Metallica, AC/DC и доста други.

За последните 2 години девойките от Варна подгряват лайфове на доста ог огромните имена в българския рок. Оглавявали са най-престижната българска ранглиста за рок музика. Носители са на оценки от народен фестивал за юношески групи в Добрич и премията за дебют на Национални музикални награди 2023.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР