Датата на този инцидент не е посочена никъде. Всичко започва

...
Датата на този инцидент не е посочена никъде. Всичко започва
Коментари Харесай

Изплува Най-Зловещият Секретен Доклад На Цру: Извънземни Са Нападнали Съветски Войници! Снимки

Датата на този случай не е посочена на никое място. Всичко стартира с обстоятелството, че „ летяща паница “ се е появила в небето над военна база в Сибир. Военните решили да изстрелят по него ракета „ земя-въздух “.

След като е ударен от ракетата, НЛО бил развален и паднал наоколо, само че водачите му не били потърпевши. Явно ядосани, извънземните напуснали кораба си, след което нападнали бойците.

Твърди се, че единствено двама бойци са оживели след тази офанзива, а останалите 23 души били превърнати в камък от извънземното оръжие.

Според описанието на оживелите, извънземните били с огромни глави и огромни черни очи, написа " Hidden truth ". Били пет. Странните оръжия, с които нападнали бойците, бръмчали мощно и изглеждали като ярка светлина. Това, което се случило след нападението, не е разказано, евентуално извънземните са съумели да отлетят с кораба си.



В края на Доклада на Централно разузнавателно управление на САЩ се показва, че вкаменените тела на бойци са изпратени в конфиденциален проучвателен център край Москва.

„ Експертите допускат, че незнаен източник на сила мигновено трансформира структурата на човешкото тяло, трансформирайки го във вещество, чиято молекулна конструкция не се разграничава от варовика. “

В края на отчета, сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ обръща особено внимание:

„ Ако тези документи на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) са действителни, тогава това е извънредно застрашителен случай. Извънземните имат оръжия и технологии, които надвишават всичките ни догатки. “
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР