Датата на следващите парламентарни избори в България вече е ясна.

...
Датата на следващите парламентарни избори в България вече е ясна.
Коментари Харесай

Конспирация: Този хороскоп ли издава кой е натиснал копчето на Радев за избори 4 април?

Датата на идващите парламентарни избори в България към този момент е ясна. В четвъртък президентът Румен Радев в послание към нацията разгласи, че вотът, който ще дефинира развиването на нашата страна и добруването на всеки един български жител, ще се състои на 4 април.



Но попитаха на ексклузивен брифинг: кой дръпна конците и натисна копчето за датата 4 април?





В мрежите към този момент се завихрят какви ли не тайни теории по отношение на датата на изборите и кои висши или земни сили са я нарочили тя да бъде посочена от президента. Едни я свързат с нумерологията.

Според Петър Дънов цифрата четири значи индивида в неговото животинско положение. Числото 4 в този момент влиза в света и още не се схваща. То символизира възвишен развой, развой на прецеждане, филтриране, на чистилище.

Счита се за волево число. В това число няма топлота, то е земно. Вертикалната линия е божественото, а хоризонталната - човешкото. Когато човек влезе в закона на цифрата 4, той към този момент не може да остане на едно място, безусловно би трябвало да се готви за пътешестване, следва му път.

Какво обаче споделя астрологията за съдбовния ден?

Ако сте родени на 4 април, вашият зодиакален знак е Овен. Като човек Овен, роден на този ден, за доста хора вие излизате като доста деен, самоуверен, деятелен и деятелен човек, само че вие също сте доста елементарен за недоумение човек.

Оказва се, че щастливият цвят за родените на 4 април е Червеният. Точно като цвета Червено, те са доста буйни и са способни на доста
дейности.За страдание, те може да видят в последна сметка и алено в делата си и да блокират доста другояче потребна информация, която би довела до по-добри решения.

Също по този начин появилите се на бял свят на този ден са най-подходящи за военна кариера. Не им пука за детайлностите. Всичко, което ги интересува, е, че става въпрос за деяние. Всеки път, когато бъдат дадени заповеди, те ще създадат слепешком всичко належащо, с цел да бъдат те изпълнени, колкото и време да отнеме.

Харесва ви фактът, че не ходите по яйчени черупки и извиквате нещата. Не ви интересува с кого се занимавате. Грешно е неверно и вярно е вярно.

Хората към вас усещат, че имат първенец, който ще направи каквото е належащо и ще каже каквото е належащо, с цел да свърши верните неща. От другата страна на уравнението елементарно може да се разглеждате като ръководено от его, гордо и в доста случаи рисково нетърпеливо.

Лоша линия на хората, родени на 4 април, е, че те са склонни да работят доста жестоко. Малко преценка преди деяние по никакъв начин не им е непотребна.

Генералният съвет към хората, родени на 4 април, е следният: Разберете, че хората имат свои стратегии. Най-малкото, чуйте ги. Ще се изненадате какво ще научите.

Вижте какво още вещаят звездите:

Любовен хороскоп за зодия 4 април

Влюбените, родени на 4 април, са доста дръзки, любвеобилни и буйни.

Лесно е да схванеш за какво представители от противоположния пол не могат да не се влюбят в теб, тъй като си доста импровизиран. Всички останали са скучни, предсказуеми и в доста случаи безжизнени.

Вие сте по-голям от живота човек за тях. Не ви е мъчно да се откроите от конкуренцията.

Проблемът е, че откакто сте във връзката, ви е прекомерно елементарно да сте надмощни и да се опитате да камширате колегата си във форма. Казано по-просто, вие се пробвате да преработите този човек в това, което желаете да бъде този човек.

Ти не си напълно признат човек, най-малко не първоначално. Необходимо е много самообладание и зрялост, с цел да се примирите с вас.

Добрата вест е, че след задоволително години най-сетне ще се успокоите и ще бъдете по-приемащ човек.

Лошата вест е, че множеството хора в действителност не желаят да чакат.

Повечето хора биха предпочели да рискуват с други сантиментални сътрудници.

Кариерен хороскоп за зодия 4 април

Тези с рожден ден на 4 април са най-подходящи за военна кариера. Наистина не ти пука за детайлности. Всичко, което ви интересува, е, че става въпрос за деяние. Всеки път, когато ви бъдат дадени заповеди, вие сте сигурни, че ще извършите каквото е належащо, колкото и време да отнеме да свършите работата.

Вие ще се издигнете през редиците относително бързо, защото всичко ще вършиме вярно и ще свършите работата с големи резултати. Много си огромен, когато пускаш положително шоу. Колкото по-голямо е въздействието, толкоз по-добре се чувствате.

Хората Родени на 4 април Личности на личността

Хората Овен, родени на 4 април, имат вродена податливост да наподобяват по-големи от живота. Изглежда, че всичко, което вършиме, е по-голямо от живота.

Когато вземате решение, като че ли предходните решения в действителност не са толкоз значими. Важното е, че сте взели решението Сега, дано не се самоубиваме. Не сте тъкмо най-острият инструмент в бараката.

Не сте тъкмо най-умният човек в стаите, в които се озовете, само че хората не ги интересуват. Те просто са привлечени от вашето възприятие за опция, решителността ви и желанието ви да предприемете дейности.

Те са заболели и изтощени от хора, които просто чакат в близост и непрестанно тежат от двете страни на уравнението, без да се заобикалят, с цел да вършат доста от всичко. Ти си антидотът на всичко това.

Въпреки че може да нямате цялата информация, не се колебайте да предприемете дейности.

Разбира се, това може да бъде сериозен проблем, тъй като се нуждаете от вярната информация, с цел да предприемете верните дейности. Все отново хората ви дават доста заем.

Те ви дават изгода от подозрението, тъй като най-малко вие ​​сте индивидът, който подхваща дейности и се пробва да докара до резултати.

Също по този начин родените на 4 април са доста нещастни в живота. Това се дължи на композиция от прелъщение и безочливост, които са извънредно изразени при тези от този звезден знак - изключително родени на този рожден ден по-специално.

Положителни черти на зодиака от 4 април

Ти си от вида човек, който в действителност прави ход, до момента в който всички просто приказват.

Ако имате някаква уязвимост, това е, че сте склонни да действате прекалено много и да говорите доста малко.

Отрицателни черти на зодиака от 4 април

Едно нещо, над което би трябвало да работите, е склонността ви да действате доста жестоко.

Макар че е похвално, че предпочитате да предприемете дейности, вместо да говорите на и на и нататък, имайте поради, че малко преценка на проучванията може да измине дълъг път.

Това не значи, че би трябвало да отнеме вечно. Това не значи, че би трябвало да останете дълго на оградата.

Това значи, че просто би трябвало да съберете задоволително обстоятелства дружно, с цел да увеличите вероятността вашите решения да бъдат верните.

За страдание, вие сте прекомерно нетърпеливи за нещо от това и в последна сметка повтаряте еднакъв негативен модел още веднъж и още веднъж.

4 април детайл

Огънят е сдвоеният детайл на всички хора Овен. Особеният аспект на Огъня, който е най-явен във вашата персона, е вашият огън в корема.

Нямате доста време за разсъждения и разбори. Въпреки че се нуждаете от известна информация, не изисквате доста. В по-голямата си част това работи в ваша изгода, само че за огромните неща това в действителност може да работи против вас.

Планетно въздействие 4 април

Марс е ръководещата планета на всички хора Овен. Особеният аспект на Марс, който е най-разпространен в личностите на хората, родени на 4 април, е авторитетният и диктаторски темперамент на Марс. Обичате да диктувате на хората.

Сега, вършиме това не тъй като ги ненавиждате. Не тъй като сте презрителни към тях и вярвате, че те са толкоз надалеч под вас.

Всъщност имате доста благ аспект на хората към вас. Склонни сте да сте доста властни и диктаторски, тъй като смятате, че по този начин би трябвало да се държат или би трябвало да решат, тъй като това е за тяхно положително.

Малко сензитивност върви дълъг път, тъй като дано си признаем, множеството хора не обичат да бъдат подбудени.

Моите най-хубави препоръки за хората с рожден ден на 4 април

Трябва да избягвате да вземате груби решения. Винаги се консултирайте с други хора. Винаги се опитвайте да изгладите консенсус.

Ще се изненадате какъв брой по-добри биха били две глави, работещи по даден план, спрямо една глава.

Щастлив цвят за зодия 4 април

Щастливият цвят за родените на 4 април е Червеният. Точно като цвета Червено, вие сте доста буен и сте способни на доста дейности.

За страдание, можете също да видите алено и в последна сметка да блокират доста другояче потребна информация, която би довела до по-добри решения.

Щастливи цифри за зодия 4 април

Най-късните цифри за родените на 4 април са - 4, 18, 37, 45 и 54.

Ето за какво хората, родени на 4 април, са толкоз нещастни

Въпреки че има доверие и сила значително в душата на всеки, роден на 4 април като Овен, за жалост, има и много трагичен живот в живота на тези хора.

Понякога наподобява, че те минават от едно злополучие към друго.

Накратко, това се дължи на композиция от прелъщение и безочливост, които са извънредно изразени при тези от този звезден знак - изключително родени на този рожден ден по-специално.

Лошият шанс следва тези, които не поддържат реда си и за жалост, някой, роден на 4 април, избира да стартира нови неща, а не да ги вижда.

Работа, изследвания, даже взаимоотношения всички попадат в тази тенденция и тъй като някой, роден в този ден, е извънредно подобаващ да се отегчава елементарно и да стартира да търси идващото вълнуващо нещо.

По-лошото е, че за жалост не са наясно по какъв начин тази наклонност се отразява на хората към тях.

Не се плашете обаче - като покажете малко повече от премерено движение и виждате нещата, по-голямата оценка на живота и неговите възходи и падения може да докара до по-голям шанс на всички места.

Последна мисъл за зодиака на 4 април

Опитайте се да бъдете малко по-чувствителни. Разберете, че нещата не са черно-бели.

Разберете, че хората имат свои стратегии и в множеството случаи си заслужава да се възползват от подозрението хората.

Най-малкото, чуйте ги. Ще се изненадате какво ще научите.

Ще се изненадате и по какъв начин информацията, която ще ви дадат, може да ви помогне да вземете по-добри решения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР