Датата на раждане винаги е играла една от най-важните роли

...
Датата на раждане винаги е играла една от най-важните роли
Коментари Харесай

Небесно блаженство: 4 зодиакални знака ще са най-щастливите в края на лятото на 2019 година

Датата на раждане постоянно е играла една от най-важните функции във всички исторически стадии. Няма значение дали човек има вяра в хороскопите или не – звездите постоянно незабележимo въздействат на ориста му.

4. Лъв

Четвърто място по шанс заемат хората под знака на Лъв. Слънчевите лъвове излъчват наслада, усмивка, светлина и топлота. Такива хора добре знаят своите преимущества и дефекти. Това разрешава на Лъвовете ловко да употребяват персоналните си характерности!

Те са в положение да позволяват и най-трудните житейски обстановки с помощта на своята убеденост, лидерски качества и дарба да взимат бързи, премислени решения.

Именно тези качества ще обезпечат на хората от този зодиакален благополучие. Лъвът ще се снабди с доста нови познанства на всички равнища в живота (работа, другарство, отношения). И всички тези познанства ще донесат единствено позитивен „ вятър на измененията “ в премерения темп на Лъвовете.

В живота на този зодиакален знак всичко ще върви като по часовник: любовните връзки ще се възстановяват, а финансовата страна на живота ще донесе доста позитивни страсти.

Въпреки това всички представители на този безоблачен знак би трябвало да бъдат деликатни. Лъвовете постоянно си разрешават да приказват много остро и двусмислено. Основното е да наблюдават думите си и да не се срамят да се извинят, когато обстановката го изисква. Освен това Лъвовете не би трябвало да се опасяват от нови вероятности на работното място.

Усмихвайте се и се стремете към задачата – шансът е с вас!

3. Стрелец

Стрелецът е един от най-отговорните и усърдни знаци на зодиака. Може би през последните години доста представители на този знак са се оплаквали от провали. Но тази година всичко се трансформира! Накрая работливият Стрелец ще бъде заплатен от самата орис.

Най-големите вероятности чакат Стрелеца в кариерната стълбица. Вие освен ще получите нова служба, само че упованията ви за обективна заплата най-сетне ще се осъществят. Може да се наложи да работите още по-упорито, само че резултатите ще си заслужават. Необходимо е също по този начин да слушате по-често шефа.

Любовният фронт също е белязан от позитивна динамичност. Ако сте Стрелец без половинка, то това не е за дълго. Скоро на хоризонта ще се появи оня, който ще направи живота ви ослепителен и кондензиран. Тази година доста Стрелци ще имат семейство, а някой ще се радва на дълго чакано попълнение в близко бъдеще.

Стрелците, които имат връзка, ще се повдигнат на ново равнище в връзките си. Ако смятате да извършите предложение   – не отлагайте. Сега е моментът да се възползвате от позитивната сила, която звездите ви изпращат!

Основното предписание за знака на Стрелец е да не се обезсърчава даже на най-трудните стадии. Черните линии ще преминат бързо и ще оставят място единствено за радостните моменти.

Не се опасявайте да се доверявате и да се откривате към хората. Роднините постоянно ще ви слушат, а приятелите същински ще ви ободряват. Това е тайната на вашето благополучие.

2. Рак

Раците са на второ място по шанс! Този зодиакален знак, както никой различен, е заслужил щастието си.

Голяма част от времето Раците посвещаваха на родственици, другари и даже на най-обикновените си познати. Затова съвсем не им оставаше време за самите тях. Сега всичко ще се промени! Благосклонната орис изпраща на Рака премия за небезразличие и откровеност.

Раците отново ще подаряват на хората своите усмивки, оптимизъм и неограничена поддръжка, само че този път тяхната добрина ще им се върне десетократно. Харизмата, острият разум и вниманието към детайлите ще оказват помощ на Раците да получат позицията, за която от дълго време мечтаят. Безработните Раци също ще имат шанс: ще получат мечтаната работа. Сега би трябвало единствено да изчакате звездите да се подредят.

Основното предписание за Раците е да не се тормозят и да не губят силата на духа. Оптимизмът е вашият коз, който притегля благополучие и топлота в живота ви. Сега те ще ви поддържат. Не отхвърляйте помощ и не се срамувайте от нея. Позволете на положителните и дружелюбни хора да се намесят в живота ви и да го създадат по-комфортен.

Тази година Ракът ще тръгне на дълго чакано странствуване и ще може да посети най-желаните туристически места. Почивката е тъкмо това, което на представителите на този зодиакален знак им липсваше толкоз доста.

1. Везни

Първото място в класацията на щастливците се пада на Везни. Сега Везните ще бъдат най-щастливият зодиакален знак. Главните позитивни промени ще обиден мислите и прочувственото положение.

Най-накрая Везните ще се решат на дълго планувани дейности и ще могат да преодолеят своите комплекси! Тази година Везните ще реализиран тази естетика със себе си, за която мечтаят толкоз от дълго време. А техните персонални качества – почтеност, неприкритост и удивителна самоирония – ще оказват помощ на този зодиакален знак.

Съдбата няма да остави без внимание и външността на Везни. Ако от дълго време желаете да измененията нещо по себе си, би трябвало да го извършите в този момент. Отслабване, козметични процедури, интервенции, боядисване, подкастряне – всичко това ще донесе единствено позитивен резултат. Основното е да се настроите положително. Късметът е с вас и ви поддържа!

Везните с втора половинка ще стaнат  още по-щастливи, в сравнение с бяха. Това ще се дължи на обстоятелството, че двойката най-сетне ще преживее рецесията и ще откри по-близък контакт между тях. Вашата връзка ще се ускори и взаимното схващане ще доближи невероятни висоти. Въпреки това, постоянно би трябвало да слушате своята сродна душа и да влизате в ситуацията на колегата си.

Тази година Везните ще получат най-дългоочаквания подарък от ориста. Но би трябвало да се приготвят и да го одобряват с достолепие!

Също по този начин приятните моменти ще стартират да съпътстват Везните през цялата година. Радостните епизоди ще засягат всички области на живота, без значение дали става въпрос за покачване в работата, облага от лотарията или триумф в обичаното занимание.

Основното предписание за Везните е да търсят знаците на ориста във всичко и незабавно да ги следват!

Хороскопът не е небивалица или псевдонаука. Звездите са освен справочник в тайните на човешката душа, само че и обект, който подарява благополучие.

Тази година четири зодиакални знака извадиха шанса да бъдат наречени най-щастливите. Всеки от дванадесетте знака обаче може да стане подобен. Човек би трябвало единствено да се въоръжи с оптимизъм, цел и самообладание!

източник esotericblog

Ако имате шанс – ще плачете. И тези сълзи ще бъде невероятно да сдържите….

 

1. Ако имате шанс, ще останете сами. Съвсем сами, когато няма да има никой покрай вас и ще би трябвало да разчитате единствено на земята и на себе си. 2.…

Цялата публикация


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР