Датата на раждане може да разкрие много за всеки от

...
Датата на раждане може да разкрие много за всеки от
Коментари Харесай

Каква ще е съдбата ви според датата на раждане?

Датата на раждане може да разкрие доста за всеки от нас.

Съдбата ни се дефинира освен от звездите, под които сме родени, само че и от датата на раждане.

От 1-во до 3-то число
Хората, родени в първите дни на месеца, имат отлични лидерски качества, те знаят по какъв начин да допрян сърцата на другите. Нежни и в това време смели, те знаят по какъв начин да намерят общ език с другите хора, тъй че бързо завързват нови запознанства. Талантливи и изобретателни, само че също по този начин си слагат верните цели и ловко ги реализират.

От 4-то до 6-то число
Хора със леден разум, само че с интензивно отношение към живота, рационални, умеят да пресмятат няколко хода напред. В същото време те са гъвкави и елементарно се приспособяват към външните промени. Лоялни към околните си и ценят фамилията си най-вече. Винаги се грижат за своите близки.

От 7-мо до 9-то число
Хора с дълбока вътрешна светлина, които постоянно се пробват да вникнат в същността на нещата. Те не се отхвърлят, в случай че се появят компликации по пътя им. Имат организационни умения, умеят да стимулират и управляват. Обичат да пътуват и да употребяват добитите познания при вземането на решения. Зареждат близките с позитивна сила.

От 10-то до 12-то число
Харизматични персони, които притеглят другите. Стремят се да реализират идеали и не се опасяват от никакви трудности. Единственият значим проблем е намирането на сътрудник, тъй като това в действителност може да бъде мъчно. Също по този начин, би трябвало да внимават, защото някои хора могат просто да се възползват от добротата им.

От 13-то до 15-то число
Това са доста работливи хора, които се пробват да доближат оптимални висоти в кариерата си. Отговорно избират специалността си, тъй като работата се трансформира в метод на живот. Ценят независимостта и свободата си. Умни, имат магнетизъм и дарба бързо да се приспособяват към житейските условия. Не понасят неистини и операции, ценят характерността и възприятието за хармония.

От 16-то до 18-то число
Забавни и радостни хора, с които е прелестно да прекарвате време. Импулсивни и прочувствени, тъй че от време на време губят надзор. Имат доста сила, която би трябвало да бъде ориентирана в вярната посока. Сред тези хора има и такива, които избират да прекарват времето си сами – това са персони, родени на 18-ти.

От 19-то до 21-во число
Душата на компанията сте и това ви харесва. Вие сте доста уверени и самостоятелни. Най-вероятно ще се влюбите, до момента в който сте млади, а ще се ожените в по-зряла възраст. Вие сте доста търпеливи и упорити. Претегляте всяко решение и никой не може да ви разубеди. Вие знаете по какъв начин да се наслаждавате на живота тук и в този момент и се учите през целия живот.

От 22-ро до 24-то число
Това са хора, които обичат стабилността и са недоверчиви към всяка смяна в живота. Те обичат материалния разцвет, само че също по този начин ценят искреността и индивидуализма. Те имат огромен интелектуален капацитет, само че с цел да го употребяват, би трябвало да се борят със себе си. Могат да съумеят във всичко, просто би трябвало да положат повече старания.

От 25-то до 28-мо число
Вашият живот може да бъде изразен посредством тези три думи: „ непрекъснато търсене на истината “. Вие сте човек с сензитивна душа и високи духовни полезности. Вашето предопределение е креативна специалност, само че не забравяте за фамилията. Не забравяйте, че творчеството се демонстрира най-добре в екип. Затова не се опитвайте да се натоварвате с всичко върху себе си.

Вижте още: Домашна какаова торта

От 29-то до 31-во число
Това са положителни хора с мощна вътрешна сила. Разбират, че е най-добре да работят в екип. Понякога, може да наподобяват прекомерно цинични, само че въпреки всичко обичат близките. Вземат осведомени решения, умни, тактични и подготвени на взаимни отстъпки. Обичат нововъведенията, комфорта и качеството.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР