Датата на откриването е в края на месеца, защото датата

...
Датата на откриването е в края на месеца, защото датата
Коментари Харесай

Арх. Иван Шишков: Очаквам интерконекторът да има Акт 16 другата седмица

" Датата на откриването е в края на месеца, тъй като датата на контракта е 1 октомври ", това съобщи служебният Министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков пред Българска национална телевизия.

" Това, което намерихме е, че обектът не бе напълно приключен и започнахме доста дейни деяние с вложителя, строителя, надзора, имаше среща при президента. Това, което направихме бе да разделим обекта на две елементи. Хубавото е, че тези детайли, които не бяха приключени в строителството нямаха директно отношение за опцията за прилагане на обекта ", обобщи той свършеното от служебния кабинет през последните месеци.

" Има Акт 15 за първия стадий, който е необходим за въвеждането в употреба ", акцентира арх. Шишков.

" Акт 16 чакам да има другата седмица. Надзорът и строителят би трябвало да внесат документи в ДНСК. Очаквам това да стане на следващия ден. Прегледали сме всички документи, които са били предоставени предварителни, взели сме единодушие от всички общини, през които минава газовата връзка ", посочи районният министър.

" На процедура страната е подготвена за Акт 16. Ако надзорът е подготвен с всички документи, обектът ще бъде пуснат в употреба за няколко дни ", добави Шишков.

По думите му тръбата може да поеме по-голямо количество газ от това, което страната е договорила.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР